![بومیسازی اینورتر خورشیدی برای استفاده در نیروگاههای متصل به شبکه برق](/files/fa/news/1403/4/24/593419_948.jpg)
معرفی ۵ ایده برتر «ایدهآرا»ی بهداشت مواد غذایی
![ایده آرای شهرکرد](/c-files/2022/05/21/0/1075033.jpg)
امیر شاکریان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره برگزاری نخستین «ایدهآرا»ی ملی بهداشت مواد غذایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد، اظهار کرد: مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با همکاری سایر دانشگاهها، مؤسسات، مراکز تحقیقاتی و صنایع مواد غذایی در راستای رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین ایدهآرای ملی بهداشت مواد غذایی را با تعداد ۴۸ ایده کامل و جامع برگزار و پنج ایده برتر را انتخاب و معرفی کرد.
بیشتر بخوانید:
شمارش معکوس برگزاری رویداد «ایدهآرا»ی بهداشت مواد غذایی
رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حاشیه این برنامه اظهار کرد: تعداد ۴۸ ایده کامل و جامع به دبیرخانه «ایدهآرا»ی بهداشت مواد غذایی ارسال شد و برای داوری به استادان مختلف دانشگاهها ارسال شد و تعداد ۱۰ ایده برتر مورد پذیرش نهایی و ارائه قرار گرفت که از این تعداد ۵ ایده بهعنوان برتر معرفی و تجلیل شدند.
شاکریان عنوان کرد: پس از ارائه ۱۰ ایده مورد پذیرش، مهسا احمدی و آرمین دیهیم با ارائه ایده استفاده از کوهان شتر و صفرای گاو بهمنظور درمان خار پاشنه رتبه نخست این دوره از رقابتها را به خود اختصاص دادند.
استادتمام گروه بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: فاطمه شفیعی با ارائه ایده تولید عسل طبیعی بدون ایجاد شکرک، ریحانه آزادمنش استفاده از جلبک نانوکلوروپسیس برای تصفیه آب فاضلابها، نجمه واحد دهکردی بهینهسازی بخارآب لیکوپن و رنگدانه قرمز در کارخانهها رب گوجهفرنگی و رضا سعیدی ابواسحاقی با ارائه ایده جلوگیری از آفت زدن حبوبات با استفاده از گیاه کلپوره به ترتیب رتبههای دوم تا پنجم را به دست آوردند.
شاکریان افزود: از برگزیدگان رویداد ایده آرای بهداشت مواد غذایی با حضور ابراهیم رحیمی استادتمام بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری از تیمهای برتر با اهدای لوح سپاس و تندیس قدردانی و تجلیل شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/