فوق تخصص ژنتیک: محصولات تَرا ریخته سالم و بدون ضرر هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این استاد دانشگاه با توجه به پیشینه تاریخی و علمی محصولات ارگانیک و محصولات کشاورزی تراریخته گفت: بسیاری از افراد بر این باورند که محصولات ارگانیک که انسان در تولید و تغذیه آن نقشی نداشته است، سالمتر از محصولات تراریخته امروزی است در صورتی که بسیاری از این محصولات امروزی اگر بهینهسازی نشده بود اصلا قابل استفاده نبود.
رئیس سابق دبیرخانه شورای ملی ایمنی زیستی کشور ادامه داد: مقایسه جنبههای تغذیهای و زیستمحیطی محصولات کشاورزی دارای قدمت 10 هزار ساله در ایران است و امروز کشور ما در زمره کشورهایی است که محصولات کشاورزی تراریخته را تولید انبوه میکند.
دبیر کارگروه تخصصی فناوری زیستی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از برخورد «فناوریهراسان» داخل کشور در مواجهه با این تکنولوژی گفت: برخی افراد معتقدند محصولات تهیهشده از این فرایند دارای عوارض است اما بیوتکنولوژی فناوری در خور و مهم و تاثیر گذار است و به حمدالله این موضع مورد تایید و حمایت مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است.
قرهریاضی در ادامه به بحث اصلاح نباتات پرداخت و اظهار کرد: امروزه این علم درتمامی دنیا مورد توجه ویژه قرار گرفته است چرا که این فناوری میتواند محصولات با کیفیت و محیط زندگی را نجات دهد .
وی با بررسی تخصصی این تکنولوژی گفت: غالبا محصولات ارگانیک قبل از مصرف تست نمیشوند اما این محصولات اصلاحشده در فرایند تولید و پس از تولید آزمایش میشوند.
انتهای پیام/