دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس شورای تأمین دام کشور در گفت‌وگو با آنا:

قیمت گوشت باید ۱۵۰ هزار تومان باشد/افزایش قیمت گوشت با دلالی

پوریان گفت: با احتساب قیمت دام زنده قیمت گوشت قرمز در سطح شهر باید حدود ۱۵۰ هزار تومان به فروش برسد اما قیمت به ۱۸۰ هزار تومان نیز رسیده است که نشان از سود سرشار در زمان توزیع آن دارد.
کد خبر : 651550
گوشت

منصور پوریان رئیس شورای تأمین دام کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا با اشاره به وضعیت تولید دام در کشور اظهار کرد: در بازار گوشت سه موضوع تولید داخلی، واردات و گرانی وجود دارد که در کنار هم نتیجه مناسبی نداشته است و با وجود کاهش قیمت دام زنده و افزایش واردات گوشت قیمت آن در سطح شهر افزایش چشم‌گیری داشته است.


وی افزود: ۹۰ درصد نیاز بازار توسط دام تولیدشده در داخل تأمین می‌شود و باید برنامه‌ریزی لازم از سوی وزارت جهادکشاورزی برای جلوگیری از ضربه با این بخش مشخص شود اما در صورت عدم برنامه‌ریزی واردات به تولید داخل زیان وارد خواهد کرد.




بیشتر بخوانید:


تفاوت معنادار قیمت دام زنده با گوشت قرمز




پوریان بیان کرد: قیمت گوشت دام زنده بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان است اما فاصله قیمت دام زنده تا توزیع در سطح شهر بسیار زیاد است و به‌ نوعی سود در فروش نهایی است به‌طوری‌که با احتساب قیمت دام زنده قیمت گوشت در سطح شهر باید حدود ۱۵۰ هزار تومان به فروش برسد اما قیمت به ۱۸۰ هزار تومان نیز رسیده است که نشان از سود سرشار آن دارد.


رئیس شورای تأمین دام کشور عنوان کرد: با وجود بازدید میدانی وزیر جهادکشاورزی از ایلام و کهگیلویه بویراحمد و صدور بخشنامه صادرات دام، در کمتر از یک هفته اجازه واردات ۱۰ هزار تن گوشت داده شد. با واردات یک کیلوگرم گوشت، یک بره ۱۰ کیلوی از چرخه تولید خارج خواهد شد، درحالی‌که باید با اجازه واردات، صادرات نیز به‌منظور تأمین بخشی از هزینه دامداران صورت گیرد اما با عدم هماهنگی در چرخه اقتصادی شاهد افزایش واردات، گران شدن گوشت و زیان به دامدار هستیم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب