درباره باقلوا، محبوب ترین دسر ترکیه در سال 2022 بیشتر بدانید!
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا به سختی جشنی در ترکیه برگزار میشود که سینی باقلوا در اطراف آن رد و بدل نشود، و به سختی یک قایق تفریحی بندر را ترک میکند بدون اینکه سفارشی از این غذای دلپذیر را با آذوقههایشان در تور استانبول و یا تور آنتالیا سفارش دهد. باقلوا در سراسر خاورمیانه، بالکان و مدیترانه بسیار محبوب است. لایه های نازک شیرینی و آجیل آن، همه آغشته به شربت شکر شیرین، خوشمزه است و برای دور کمر بسیار بد است – اما همه ما گهگاهی سزاوار آن هستیم! در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد باقلوای ترکی بدانید.یادآور می شوم خیلی از شرکت ها دارای وب سایت های بهینه سازی شده گوگل توسط سئوکار ها هستند تا افزایش ورودی گوگل با سئو سایت بگیرند پس همواره تا باقلوا را میل نکردید سعی به خرید از وب سایت های آنها نکنید.
باقلوا چیست؟
همانطور که شیرینی مورد علاقه مردم ترکیه است، باقلوا نیز دسر مورد علاقه مردم ترکیه است. باقلوا که قدمت آن به دوران قبل از عثمانی برمیگردد، از لایههای بسیار نازک شیرینی فیلو پر شده با گردو، پسته یا فندق، آغشته به عسل یا شربت شکر تهیه میشود و در قطعات لقمهای سرو میشود. این یک دسر تأثیرگذار و تنومند است، یا همان طور که هست سرو می شود یا با یک بسته بستنی کایماک (خامه لخته شده) یا بستنی وانیلی در کناره آن – و این یک غذای است که «باید سفارش» دهید، مطمئناً ذائقه همه افراد حاضر در تورهای ترکیه (استانبول و آنتالیا) را را غلغلک می دهد.
تاریخچه باقلوا.
یونانیها، اعراب، بلغارها و ترکها همگی سعی کردهاند ادعای باقلوا داشته باشند، بنابراین منشأ این دسر محبوب مبهم است. آنچه ما می دانیم این است که باقلوا در سراسر امپراتوری عثمانی وجود داشته است و حتی در یادداشت های سرآشپزهایی که در کاخ توپکاپی به سال 1473 یافت شده است، اشاره شده است.
باقلوا در ترکیه
باقلوا دسری بود که برای تمام جشن های مهم در دوران عثمانی استفاده می شد - درست مانند بسیاری از افراد در ترکیه امروزی. این یک خوراکی خاص است، به راحتی قابل عبور است، به علاوه طعم آن خوشمزه است، بنابراین ایده آل برای ارائه مهمانان در عروسی ها، ضیافت ها، هنگام تولد فرزند یا در طول عید است. باقلوا در گذشته به عنوان دسر ثروتمندان و نخبگان در نظر گرفته می شد که از عمارت ها و قصرهای سلاطین سرچشمه می گرفت که از یک "باقلوا اوستا" یا سرآشپز باقلوا سرچشمه می گرفت، زیرا تولید بهترین باقلوا به مهارت زیادی نیاز دارد. همچنین به عنوان یک ماده تقویت کننده جنسی دیده می شد،
دسرهای ترکی
یک آشپز هنگام درست کردن باقلوا واقعاً مورد آزمایش قرار گرفت. سلاطین انتظار داشتند آشپزهایشان تا 100 لایه شیرینی فیلو را در یک سینی باقلوا بچینند. برخی از سلاطین سینی را هنگام سرو با انداختن یک سکه طلا از یک متر بالای سینی آزمایش کردند تا ببینند آیا از لایه های خمیر عبور می کند و به ته آن می رسد یا خیر. اگر سکه به پایه می خورد، باقلوا را قبول می کردند و اگر نه، چون به اندازه کافی سبک و ترد نبود، با عجله دور می شدند!
انواع باقلوا.
باقلوا در هر شکل و اندازه و با انواع فیلینگ موجود است. به یک باقلوا فروشی سنتی سفر کنید تا تغییرات زیادی را متوجه شوید. در اینجا چند مورد از رایج ترین آنها آورده شده است:
باقلوا فیستیکلی (پسته) رایج ترین باقلوا در ترکیه است که در اکثر سوپرمارکت های بزرگتر و رستوران های محلی یافت می شود. باقلوا فیستیکلی یا مربع یا مستطیل است و یک لایه مرکزی سبز/قهوه ای از آجیل در بین لایه های زیادی از شیرینی آغشته به شربت شیرین قرار گرفته است.
باقلوا فیستیکلی
باقلوای کورو (خشک). همانطور که از نام آن پیداست، باقلوا کورو گونه ای کمتر چسبنده است که در شربت خیس نمی شود. شبیه باقلوا فیستیکلی است و معمولاً لایهای از پسته سبز خرد شده در بالای آن دارد. قسمت پایینی مرطوب است، قسمت بالایی آن معمولاً ترد است و طعم بسیار آجیلی بیشتری دارد.
باقلوا Cevizli (گردو) یکی دیگر از انواع بسیار محبوب است که شیرینی کمتری دارد زیرا به جای پسته با گردو پر شده است. معمولاً به صورت مربع برش داده می شود و وقتی با انتخابی سرو می شود با انواع دیگر تضاد خوبی دارد.
چویزلی باقلوا
باقلوای دلمه سیویز (گردویی پر شده) یکی دیگر از گزینه های عالی است که دایره ای شکل و پر پر شده است. معمولاً حاوی یک گردو کامل است که در لایههای زیادی از شیرینی فیلو پیچیده شده و روی آن شربت است.
باقلوا Bulbul yuvasi (لانه بلبل) جذاب است و به اصطلاح شبیه لانه پرندگان است. این یکی دیگر از دسرهای آغشته به شربت است که مرکز آن را گردو یا پسته پر کرده و لبه های شیرینی فیلو ترد دارد.
بلبل سوتلو
باقلوا سوتلو (شیر) سبکتر از انواع دیگر است و به جای شربت در شیر خیس می شود. معمولاً حاوی پسته است و باید به صورت تازه و در حالت ایده آل مستقیماً از فر مصرف شود. این یکی از با ارزش ترین گونه های موجود در رستوران های بهتر و مغازه های تخصصی باقلوافروشی است.باقلوای فیستیکلی سرما (پسته پسته) شبیه رول های انگشتی شکل سبز روشن است و از منطقه غازیانتپ، منطقه ای در ترکیه که به خاطر باقلوایش معروف است، می آید. از چرخاندن خمیر پسته با یک لایه شیرینی فیلو درست می شود.
کادایف برمه
کادایف برمه (پیچ خورده) باقلوای مخصوصی است که با کادایف ریز شده (رشته های نازک خمیر) که دور پسته کامل یا گردو پیچیده شده درست می شود. این به طور کلی در شربت لیمو ریخته می شود و به شکل حلقه های جذاب بریده می شود - به نظر می رسد افسانه ای سرو شود.باقلوا گازیانتپ. منطقه Gaziantep در ترکیه به دلیل تولید بهترین باقلوا معروف است، احتمالاً به دلیل پسته های زیبایی است که در این منطقه رشد می کند، آجیل یکی از مواد اصلی غذا است. طیف گسترده ای از باقلوا را می توان در غازیانتپ یافت، از جمله تمام انواع ذکر شده در بالا. اگر فرصتی برای امتحان کردن پیدا کنید، ناامید نخواهید شد!
چند چیز باقلوا.
- همیشه خوب است که از چند واقعیت جالب استفاده کنید، بنابراین در اینجا اطلاعات کوچکی در مورد باقلوا ارائه می دهیم تا زمانی که نیاز به تحت تاثیر قرار دادن مهمانان داشته باشید.
- هفدهم نوامبر روز ملی باقلوا است، پس مطمئن شوید که از چند تکه آن لذت ببرید!
- باقلوا جد اشترودل مجارستانی است. مهاجمان ترک در قرن شانزدهم باقلوا را به مجارستان آوردند و پس از کشف دسر، سرآشپزهای مجارستانی رویای اشترودل را دیدند.
- مسیحیان و مسلمانان همه عاشق باقلوا هستند. در یونان، باقلوا معمولاً با 33 لایه درست می شود که نشان دهنده سال های زندگی است.
- بزرگترین باقلوای ثبت شده برای اجلاس غذای آنکارا در سال 2018 ساخته شد و 513 کیلوگرم وزن داشت.
- باقلوا بهتر است تازه و در دمای اتاق سرو شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد باقلوا یا سایر دسرها و محصولات سنتی ترکیه، یا اگر مایل به سفارش مجموعه ای با مواد اولیه خود هستید، لطفا با گلبرگ سیر تماس بگیرید
درباره باقلوا، محبوب ترین دسر ترکیه در سال 2022 بیشتر بدانید!
به سختی جشنی در ترکیه برگزار میشود که سینی باقلوا در اطراف آن رد و بدل نشود، و به سختی یک قایق تفریحی بندر را ترک میکند بدون اینکه سفارشی از این غذای دلپذیر را با آذوقههایشان در تور استانبول و یا تور آنتالیا سفارش دهد. باقلوا در سراسر خاورمیانه، بالکان و مدیترانه بسیار محبوب است. لایه های نازک شیرینی و آجیل آن، همه آغشته به شربت شکر شیرین، خوشمزه است و برای دور کمر بسیار بد است – اما همه ما گهگاهی سزاوار آن هستیم! در اینجا همه چیزهایی است که باید در مورد باقلوای ترکی بدانید.یادآور می شوم خیلی از شرکت ها دارای وب سایت های بهینه سازی شده گوگل توسط سئوکار ها هستند تا افزایش ورودی گوگل با سئو سایت بگیرند پس همواره تا باقلوا را میل نکردید سعی به خرید از وب سایت های آنها نکنید.
باقلوا چیست؟
همانطور که شیرینی مورد علاقه مردم ترکیه است، باقلوا نیز دسر مورد علاقه مردم ترکیه است. باقلوا که قدمت آن به دوران قبل از عثمانی برمیگردد، از لایههای بسیار نازک شیرینی فیلو پر شده با گردو، پسته یا فندق، آغشته به عسل یا شربت شکر تهیه میشود و در قطعات لقمهای سرو میشود. این یک دسر تأثیرگذار و تنومند است، یا همان طور که هست سرو می شود یا با یک بسته بستنی کایماک (خامه لخته شده) یا بستنی وانیلی در کناره آن – و این یک غذای است که «باید سفارش» دهید، مطمئناً ذائقه همه افراد حاضر در تورهای ترکیه (استانبول و آنتالیا) را را غلغلک می دهد.
تاریخچه باقلوا.
یونانیها، اعراب، بلغارها و ترکها همگی سعی کردهاند ادعای باقلوا داشته باشند، بنابراین منشأ این دسر محبوب مبهم است. آنچه ما می دانیم این است که باقلوا در سراسر امپراتوری عثمانی وجود داشته است و حتی در یادداشت های سرآشپزهایی که در کاخ توپکاپی به سال 1473 یافت شده است، اشاره شده است.
باقلوا در ترکیه
باقلوا دسری بود که برای تمام جشن های مهم در دوران عثمانی استفاده می شد - درست مانند بسیاری از افراد در ترکیه امروزی. این یک خوراکی خاص است، به راحتی قابل عبور است، به علاوه طعم آن خوشمزه است، بنابراین ایده آل برای ارائه مهمانان در عروسی ها، ضیافت ها، هنگام تولد فرزند یا در طول عید است. باقلوا در گذشته به عنوان دسر ثروتمندان و نخبگان در نظر گرفته می شد که از عمارت ها و قصرهای سلاطین سرچشمه می گرفت که از یک "باقلوا اوستا" یا سرآشپز باقلوا سرچشمه می گرفت، زیرا تولید بهترین باقلوا به مهارت زیادی نیاز دارد. همچنین به عنوان یک ماده تقویت کننده جنسی دیده می شد،
دسرهای ترکی
یک آشپز هنگام درست کردن باقلوا واقعاً مورد آزمایش قرار گرفت. سلاطین انتظار داشتند آشپزهایشان تا 100 لایه شیرینی فیلو را در یک سینی باقلوا بچینند. برخی از سلاطین سینی را هنگام سرو با انداختن یک سکه طلا از یک متر بالای سینی آزمایش کردند تا ببینند آیا از لایه های خمیر عبور می کند و به ته آن می رسد یا خیر. اگر سکه به پایه می خورد، باقلوا را قبول می کردند و اگر نه، چون به اندازه کافی سبک و ترد نبود، با عجله دور می شدند!
انواع باقلوا.
باقلوا در هر شکل و اندازه و با انواع فیلینگ موجود است. به یک باقلوا فروشی سنتی سفر کنید تا تغییرات زیادی را متوجه شوید. در اینجا چند مورد از رایج ترین آنها آورده شده است:
باقلوا فیستیکلی (پسته) رایج ترین باقلوا در ترکیه است که در اکثر سوپرمارکت های بزرگتر و رستوران های محلی یافت می شود. باقلوا فیستیکلی یا مربع یا مستطیل است و یک لایه مرکزی سبز/قهوه ای از آجیل در بین لایه های زیادی از شیرینی آغشته به شربت شیرین قرار گرفته است.
باقلوا فیستیکلی
باقلوای کورو (خشک). همانطور که از نام آن پیداست، باقلوا کورو گونه ای کمتر چسبنده است که در شربت خیس نمی شود. شبیه باقلوا فیستیکلی است و معمولاً لایهای از پسته سبز خرد شده در بالای آن دارد. قسمت پایینی مرطوب است، قسمت بالایی آن معمولاً ترد است و طعم بسیار آجیلی بیشتری دارد.
باقلوا Cevizli (گردو) یکی دیگر از انواع بسیار محبوب است که شیرینی کمتری دارد زیرا به جای پسته با گردو پر شده است. معمولاً به صورت مربع برش داده می شود و وقتی با انتخابی سرو می شود با انواع دیگر تضاد خوبی دارد.
چویزلی باقلوا
باقلوای دلمه سیویز (گردویی پر شده) یکی دیگر از گزینه های عالی است که دایره ای شکل و پر پر شده است. معمولاً حاوی یک گردو کامل است که در لایههای زیادی از شیرینی فیلو پیچیده شده و روی آن شربت است.
باقلوا Bulbul yuvasi (لانه بلبل) جذاب است و به اصطلاح شبیه لانه پرندگان است. این یکی دیگر از دسرهای آغشته به شربت است که مرکز آن را گردو یا پسته پر کرده و لبه های شیرینی فیلو ترد دارد.
بلبل سوتلو
باقلوا سوتلو (شیر) سبکتر از انواع دیگر است و به جای شربت در شیر خیس می شود. معمولاً حاوی پسته است و باید به صورت تازه و در حالت ایده آل مستقیماً از فر مصرف شود. این یکی از با ارزش ترین گونه های موجود در رستوران های بهتر و مغازه های تخصصی باقلوافروشی است.باقلوای فیستیکلی سرما (پسته پسته) شبیه رول های انگشتی شکل سبز روشن است و از منطقه غازیانتپ، منطقه ای در ترکیه که به خاطر باقلوایش معروف است، می آید. از چرخاندن خمیر پسته با یک لایه شیرینی فیلو درست می شود.
کادایف برمه
کادایف برمه (پیچ خورده) باقلوای مخصوصی است که با کادایف ریز شده (رشته های نازک خمیر) که دور پسته کامل یا گردو پیچیده شده درست می شود. این به طور کلی در شربت لیمو ریخته می شود و به شکل حلقه های جذاب بریده می شود - به نظر می رسد افسانه ای سرو شود.باقلوا گازیانتپ. منطقه Gaziantep در ترکیه به دلیل تولید بهترین باقلوا معروف است، احتمالاً به دلیل پسته های زیبایی است که در این منطقه رشد می کند، آجیل یکی از مواد اصلی غذا است. طیف گسترده ای از باقلوا را می توان در غازیانتپ یافت، از جمله تمام انواع ذکر شده در بالا. اگر فرصتی برای امتحان کردن پیدا کنید، ناامید نخواهید شد!
چند چیز باقلوا.
- همیشه خوب است که از چند واقعیت جالب استفاده کنید، بنابراین در اینجا اطلاعات کوچکی در مورد باقلوا ارائه می دهیم تا زمانی که نیاز به تحت تاثیر قرار دادن مهمانان داشته باشید.
- هفدهم نوامبر روز ملی باقلوا است، پس مطمئن شوید که از چند تکه آن لذت ببرید!
- باقلوا جد اشترودل مجارستانی است. مهاجمان ترک در قرن شانزدهم باقلوا را به مجارستان آوردند و پس از کشف دسر، سرآشپزهای مجارستانی رویای اشترودل را دیدند.
- مسیحیان و مسلمانان همه عاشق باقلوا هستند. در یونان، باقلوا معمولاً با 33 لایه درست می شود که نشان دهنده سال های زندگی است.
- بزرگترین باقلوای ثبت شده برای اجلاس غذای آنکارا در سال 2018 ساخته شد و 513 کیلوگرم وزن داشت.
- باقلوا بهتر است تازه و در دمای اتاق سرو شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد باقلوا یا سایر دسرها و محصولات سنتی ترکیه، یا اگر مایل به سفارش مجموعه ای با مواد اولیه خود هستید، لطفا با گلبرگ سیر تماس بگیرید
انتهای پیام/ ر
انتهای پیام/