لغو تحریمها جزء حقوق اساسی ملت ایران است/ گره نزدن اقتصاد با مذاکرات رویکرد دولت سیزدهم
سلمان اسحاقی، نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، با اشاره به روند مذاکرات ایران و ۱+۴، رویکرد تیم مذاکرهکننده در دولت سیزدهم را ستود و اظهار کرد: رویکرد تیم مذاکرهکننده برجامی ایران در دولت سیزدهم، متفاوت از رویکرد قبلی است و بر پایه سه اصل، عزت، حکمت و مصلحت استوار شده است.
وی با تأکید بر اینکه تیم جدید مذاکرهکننده هستهای با تیزهوشی در مذاکرات وین به دنبال احقاق حقوق ملت ایران بوده است، گفت: غربیها و دیگر اعضای ۱+۴ باید بدانند که تا زمانی که قدمی مؤثر و عملی در جهت لغو تحریمها برندارند، جمهوری اسلامی ایران به آنها اعتماد نخواهد کرد و امتیازات بیش از آنچه در گذشته داده شده، داده نخواهد شد.
این نماینده مجلس یک تفاوت عمده در رویکرد تیم جدید مذاکرهکننده هستهای را گره نزدن اقتصاد داخلی کشور با روند مذاکرات دانست و افزود: خوشبختانه تیم جدید مذاکرهکننده هستهای تحلیل روشنی از روند مذاکرات دارد و از طرف دیگر، کشور درگیر مذاکره نشده و امور پیش میرود.
اسحاقی ادامه داد: اینکه اعضای تیم مذاکرهکننده بر لغو مؤثر و با ضمانت اجرایی تحریمها تأکید دارند، به دلیل اثرگذاری زیاد تحریمها در داخل کشور نیست، بلکه طرف مقابل باید بداند که ملت ایران زیر بار حرف زور نمیرود و لغو تحریمهای ناجوانمردانه جزئی اساسی از حقوق ملت ایران است.
وی در پاسخ به انتقادات به تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت سیزدهم، گفت: تیمی متشکل از کارشناسان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و واقف به علوم هستهای در این دور از مذاکرات حضور دارند که همین مسئله نویددهنده مذاکرات کارشناسی و فنی با ۱+۴ در راستای احقاق حقوق ملت ایران است.
بیشتر بخوانید:
موضوعات مربوط به آژانس با روال عادی در حال پیگیری است
باقری: ۱+۴ با پیشنویسهای جدید ایران موافقت کرد
ایران بدون اقدامات عملی طرف غربی امتیازی نمیدهد/ دست پُر تیم جدید مذاکرهکننده در وین
نماینده مردم قائنات در مجلس با بیان اینکه برجام دارای نقاط ضعف حقوقی متعددی است، اظهار کرد: بنابراین تیم جدید مذاکرهکننده نیز به دنبال برطرف کردن نقاط ضعف حقوقی آن در جهت بهبود شرایط کشور و مردم است.
اسحاقی یکی از مهمترین محورهای مذاکرات هستهای در دولت سیزدهم را بر پایه حفظ عزت و کرامت مردم و کشور دانست و گفت: مذاکرات در دولت سیزدهم بر پایه حفظ استقلال و عزت ملی پیش میرود و تیم مذاکرهکننده نیز از حمایتهای خوبی در داخل کشور برخوردار است، در صورتی که شاهدیم در دولت با نگاه حداقلی، امتیازاتی، بیش از آنچه که باید، دادهایم که همین مسئله مشکلاتی را ایجاد کرده است.
این نماینده مجلس در پایان خاطرنشان کرد: معتقدم نباید همه تصمیمات کشور در این دور از مذاکرات نیز، مانند دوره گذشته به مذاکرات هستهای گره زده شود، زیرا با این کار امیدواری واهی به مردم و جامعه داده میشود؛ نباید چرخ اقتصاد و تولید کشور را به مذاکرات گره بزنیم، بلکه پایه و اساس برای پیشرفت کشور باید بر مبنای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی استوار شود.
انتهای پیام/۴۱۶۴/پ
انتهای پیام/