ایدههای جذاب برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها»
سپیده بهرامی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در صفادشت اظهار کرد: سومین رویداد ملی سکوی پرتاب با موضوع «صنایعغذایی، آرایشی- بهداشتی و دارویی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت برگزار میشود.
وی از مراحل داوری ایدههای ارسالی سومین رویداد ملی سکوی پرتاب با موضوع «ایدهشو» در زمینه صنایعغذایی، آرایشی- بهداشتی و دارویی داد.
بیشتر بخوانید:
مسابقه ملی ایدهشو با شعار ۱۴۰۰ همراه میشود
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت اظهار کرد: مرحله نخست این رویداد با رویکرد «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» در دوران کرونا و پساکرونا توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان برگزار شد.
بهرامی، انجمن علوم و فناوری بستهبندی ایران، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد شهرقدس، شرکت داروسازی باریج اسانس، سازمان بسیج علمی پژوهش و فناوری استان تهران، فرآوردههای لبنی تین (شرکت دامداران)، شرکت گلستان زیتون البرز (سرجیو) را ازجمله حامیان سومین رویداد سکوی پرتاب در زمینه صنایع غذایی، آرایشی - بهداشتی و دارویی در مرحله اطلاعرسانی، داوری و تجاریسازی ایدهها معرفی کرد.
زمان برگزاری مرحله نهایی سومین رویداد سکوی پرتاب
وی یادآور شد: فرصت ارسال ایدهها برای شرکت در مرحله نخست سومین رویداد ملی سکوی پرتاب ایدهشو در صنایع غذایی، آرایشی ـ بهداشتی و دارویی تا دوم آبان سال جاری بود و اکنون ایدهها در مرحله داوری هستند و بهصورت تخصصی برای داوران از واحدهای صفادشت، شهرقدس، علوم دارویی، نور و نماینده شرکت باریج اسانس و نماینده انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران ارسال شده است.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت مطرح کرد: پس از مراحل داوری، مرحله نهایی سومین رویداد سکوی پرتاب در آذر با حضور حامیان مسابقه برگزار و ایدهها به اطلاع حامیان مسابقه رسانده میشود.
بهرامی گفت: ایدههای منتخب توسط حامیان مسابقه مورد حمایت قرار میگیرند و امکان حمایت در راستای پایاننامه و رسالههای مرتبط، پرورش ایده، تسهیلات ارزانقیمت و حمایت در زمینه فروش و تولید ثروت وجود دارد.
وی افزود: ایدههای بارگذاری شده در سایت bpj.safaiau.ac.ir/match بیش از ۴۰ ایده هستند که بهصورت فردی یا گروهی از واحدهای استان تهران (واحد صفادشت، شهرقدس، تهران شمال، علوم دارویی)، کرمانشاه، بم، ماکو، ساری و مراکز پژوهشی ثبت شدهاند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت در ادامه توضیح داد: از محورهای سومین رویداد ملی سکوی پرتاب «ایدهشو» صنایع غذایی، آرایشی- بهداشتی و دارویی میتوان نانوتکنولوژی و روشهای نوین فناوری، بررسی اثرات روشهای نوین، سنتز و تهیه مواد پرمصرف در داروسازی، آرایشی بهداشتی و غذایی (مانند آویسل، منتول، لاکتوز و ...)، تبدیل اسانسهای مایع به پودری، ساخت رزینهای متخلخل، بستهبندی، طراحیهای نوین و خلّاق، استفاده از ترکیبات نوین در بستهبندی فعال و هوشمند، ایمنی در صنایع غذایی، آرایشی ـ بهداشتی و دارویی، محصولات تراریخته، کاهش ترکیبات ناخواسته، استفاده بهینه از پسماندهای گیاهی، محصولات فراسودمند، فرمولاسیون و معرفی فرآوردههای جدید، غذا داروها و گیاهان دارویی، صنعتی کردن محصولات بومی و سنتی و طراحی پچهای پوستی هوشمند را برشمرد.
بهرامی تأکید کرد: بیشترین ایدههای دریافتی مربوط به استفاده از ترکیبات نوین در بستهبندی فعال و هوشمند و طراحیهای نوین و خلّاق در بستهبندی و محورهای فرمولاسیون و معرفی فرآوردههای جدید، استخراج ترکیبات زیستفعال، غذا داروها و گیاهان دارویی بوده است.
وی افزود: علاوه بر این تعدادی ایده ارزشمند در زمینه استفاده بهینه از پسماندهای گیاهی و ضایعات صنعت دریافت شده که این ایدهها چشمانداز مطلوبی در راستای دستیابی به رویکرد «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» در دوران کرونا و پساکرونا را نوید میدهد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت، مهمترین برنامه حال حاضر این باشگاه را افزایش تعامل صنعت و دانشگاه و کمک به اشتغال دانشجویان از طریق افزایش مهارت و تعامل با شهرکهای صنعتی اعلام کرد.
بهرامی تشریح کرد: در این راستا برگزاری رویدادها و مسابقات ملی زمینهساز تعامل بیشتر و انعقاد تفاهمنامه با مراکز بروندانشگاهی در راستای افزایش تولید علم و حمایت از پایاننامهها، رسالههای دانشجویی و عملیاتی کردن آن است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/