دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1400 - 10:31
آنا گزارش می‌دهد؛

خانه‌نشینی مربیان المپیکی/ شائبه مهندسی انتخابات در فدراسیون تیراندازی

انتخابات فدراسیون تیراندازی در حالی برگزار خواهد شد که علاوه بر اینکه نامزد پست ریاست، سرپرست فدراسیون است، مربیان المپیکی هم از سمت خود کنار گذاشته شده‌اند.
کد خبر : 617841
تیراندازی تفنگ



به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، دوره چهار ساله ریاست علی دادگر در فدراسیون تیراندازی تیرماه سال جاری به پایان رسید اما با توجه به پیش‌رو بودن المپیک توکیو از سوی سلطانی‌فر وزیر سابق ورزش و جوانان دادگر به‌عنوان سرپرست منصوب شد. انتخاب دادگر در آن مقطع زمانی با ابهامات زیادی روبه‌رو بود، چرا که در ۲۰ تیرماه سال جاری تصویب و ابلاغ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی پس از ۲۰ ماه توسط شورای نگهبان تأیید و توسط اسحاق جهانگیری معاون اول سابق رئیس جمهور ابلاغ شد. انتخاب دادگر در شرایطی به‌عنوان سرپرست اتفاق افتاد که در اساسنامه جدید فدراسیون ورزشی هیچ گونه اشاره‌ای نشده بود که وزیر ورزش و جوانان می‌تواند سرپرست منصوب کند؛ نکته حائز اهمیت دیگر اینکه در اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی در صورتی که رئیس فدراسیون عزل یا مستعفی شده باشد و یا غیبت بیش از سه ماه داشته و یا به موجب آرای مراجع ذی‌صلاح منع ادامه فعالیت داشته باشد، رئیس مجمع می‌تواند سرپرست فدراسیون را تا زمان تشکیل مجمع عمومی (حداکثر ظرف شش ماه) تعیین کند. در مورد علی دادگر و عنوان سرپرستی او در فدراسیون تیراندازی، او نه عزل شده و نه مستعفی است و نه غیبت بیشتر از سه داشته، بلکه دوره چهارساله ریاستش به پایان رسیده و باید از سمت خود کنار می‌رفته است. این نکته هم در اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی ذکر نشده است و از همه مهم‌تر وزارت ورزش و جوانان و شخص وزیر ورزش و جوانان هم به هیچ یک از مفاد اساسنامه جدید عمل نکرده است و طبق اساسنامه قدیم حکم داده است!


دادگر؛ سرپرستی که رئیس هم هست!


به هر حال دادگر با وجود تمامی این ابهامات از سوی وزیر سابق ورزش و جوانان به‌عنوان سرپرست در فدراسیون تیراندازی فعالیت خود را ادامه داد. اما از آن جا که اساسنامه جدید فدراسیون‌های ورزشی ابلاغ و تصویب شد نام‌نویسی از نامزدهای فدراسیون تیراندازی که در اردیبهشت‌ماه سال جاری صورت گرفته بود، ابطال و دوباره ثبت‌نام برای پست ریاست از افراد متقاضی انجام شد. دادگر به‌عنوان نامزد پست ریاست در انتخابات شرکت کرد و البته سرپرستی فدراسیون هم برعهده دارد. نکته‌ای قابل تأمل که از سوی وزارت ورزش و جوانان هیچ توجهی به آن نشد. در گذشته شرایط به گونه‌ای بود که اگر نامزد پست ریاست، سرپرستی فدراسیون را برعهده داشت، به لحاظ اخلاقی از سمت خود استعفا می‌داد تا شائبه مهندسی شدن انتخابات به وجود نیاید. اما متأسفانه در این دوره در فدراسیون‌های مختلف شاهد حضور نامزدهای پست ریاست در رأس کار هستیم که همین موضوع می‌تواند نکته شائبه‌برانگیز باشد. البته در فدراسیون تیراندازی علاوه بر این موضوع که دادگر به‌عنوان نامزد پست ریاست، در فدراسیون سرپرست هم هست و فعالیت‌ها را از سر می‌گیرد، موضوعات دیگری هم مطرح است و آن هم کنار گذاشته شدن مربیان تیراندازی در رشته تفنگ و تپانچه است.




بیشتر بخوانید؛


اعزام جواد فروغی به مسابقات جام ریاست با مربی بدون قرارداد/ بلاتکلیفی تیراندازی همچنان ادامه دارد


سکوت تیراندازی بعد از المپیک/ بلاتکلیفی اتفاق رایج در فدراسیون دادگر!


جنگ قدرت در رأس دو نهاد ورزشی/ انتخابات ۱۱ فدراسیون پیش‌ِ روی وزارت ورزش و جوانان


بیانیه الهام هاشمی پس از ناکامی در المپیک/ پیشنهاد دادند یکی از کارمندان فدراسیون دستیار من شود!




مربیان المپیکی یکی پس از دیگری خانه‌نشین شده‌اند!


تیراندازی ایران با ۶ سهمیه راهی المپیک توکیو شد که البته تنها جواد فروغی توانست تک مدال طلای تیراندازی را در رشته تپانچه برای نخستین بار کسب کند. فروغی در شرایطی توانست به این مدال برسد که با نصر اصفهانی در آوردگاه توکیو حضور داشت و بیش از ۲ سال قبل از المپیک هم هدایت کامل تیم ملی تپانچه بر عهده نصراصفهانی بود و توانست به نتایج خوبی در المپیک و مسابقات جهانی کسب کند. البته این روزها نصراصفهانی خانه‌نشین شده چرا که او را به‌عنوان کمک مربی در تیم تپانچه انتخاب کرده‌اند و همین موضوع هم باعث دلخوری و ناراحتی شده است. البته فروغی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا موضوع اختلاف در رأس کادر فنی را رد کرد و گفت: «اختلاف را چه چیز تعریف می‌کنید؟ من اختلاف خاصی نمی‌بینم.نصراصفهانی هم همیشه مربی ما بوده نه سرمربی.» به هر حال فروغی که چند روز دیگر باید راهی مسابقات تیراندازی جام ریاست فدراسیون جهانی در صربستان شود، با احمد نجفی تمرینات خود را پیگیری می‌کند. فروغی در رابطه با اینکه به لحاظ شرایط تمرینی وضعیت‌اش چطور است، عنوان کرد: بعد از المپیک کمی از تمرینات به دور شدم و مدت زمان کمی در اردو بودم، نفراتی که در این رقابت حضور پیدا می‌کنند ۱۲ نفر رنکینگ جهانی هستند، بنابراین کار سخت است و امیدوارم نتایج خوبی کسب کنم.»


مهندسی انتخابات در راه است؟!


در تفنگ هم البته وضعیت چندان خوب نیست. این رشته قبل از المپیک با فدراسیون دچار حاشیه و درگیری شد، به طوری که ملی‌پوشان تفنگ به حمایت از سرمربی خود الهام هاشمی اردوی تیم ملی را ترک کردند و با ورود کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان مدت زمان زیادی گذشت تا روابط سرمربی و رئیس فدراسیون حسنه شود و در فاصله چند ماه مانده به المپیک کار را از سر بگیرند. در نهایت این چالش‌ها باعث شد تا ملی‌پوشان تفنگ آن طور که انتظار می‌رفت نتیجه کسب نکنند.


تیراندازی ایران که بعد از المپیک در بلاتکلیفی کامل به سر برد، ملی‌پوشان از ۲۴ مهرماه تمرینات را از سر گرفته‌اند اما هیچ یک از مربیان که در المپیک حضور داشتند؛ حالا در کنار تیم نیستند. الهام هاشمی و مریم طالبی از هدایت تیم ملی کنار رفته‌اند، در رشته تپانچه هم نصراصفهانی خانه‌نشین شده و هدایت تیم به احمد نجفی رسیده است. برخی معتقدند کنار گذاشتن این مربیان بی‌ارتباط با انتخابات فدراسیون تیراندازی نیست. در واقع تغییر در رأس کادر فنی تیم‌های ملی شائبه چیدمان در مجمع را به وجود آورده که شاید افرادی باید در رأس کار باشند که همسو با رئیس سابق و سرپرست فعلی فدراسیون تیراندازی باشند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب