سطح سواد تغذیه مردم کافی نیست
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، علیرضا رفیعیپور،مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی گفت: تمام سازمانهای بینالمللی و ملیِ مرتبط با تولید و تامین غذا تلاش میکنند با تامین غذای بیشتر و بهتر با فقر و گرسنگی را مقابله کنند.
وی با اشاره به این که گرسنگی و چاقی دو معضل دنیای حاضر هستند، اظهار داشت: پراکندگی نا متوازن غذا در مناطق مختلف باعث میشود، افرادی به دلیل دسترسی بسیار زیاد به غذا چاق شوند و افرادی دیگر با گرسنگی درگیر باشند.
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که سالم بودن غذای تولید شده از اولویتهای کشور ما است، عنوان کرد: ایران با تولید ۳۰ میلیون تن غذا – گیاهی و حیوانی - میتواند علاوه بر تامین نیاز داخلی در حوزه تغذیه، صادرات خوبی هم انجام دهد.
رفیعیپور با اشاره به ضرورت افزایش سواد تغذیه در بین مردم، توضیح داد: رسانههای مختلف به ویژه رسانه ملی باید سطح سواد مردم در حوزه تغذیه سالم را ارتقا دهند.
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: مصرف غذای ناسالم عامل همه گرفتاریهای بشر در حوزه سلامت و طول عمر است.
وی با اشاره به این که انسانی که غذای سالم بخورد در آرامش زندگی میکند، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی با کمک وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مسئولیت تامین کیفیت و بهداشت و سلامت غذا در ایران را بر عهده دارد.
رفیعیپور افزود: دستگاههای نظارتی مختلف در حوزه غذا تلاش میکنند با رصد دقیق فرآیند تولید تا مصرف غذا، خوراک سالم به دست مردم برسد.
وی ادامه داد: محصولی که از مبدا مشخص – تحت نظارت سازمان غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی – تولید میشود و تاییده سازمان ملی استاندارد را میگیرد، محصول خوراکی سالم و خوب است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/