دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در هفدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد؛

از ایجاد ۵ برنامه تحول‌آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه‌محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده‌ای نزدیک

مراسم رونمایی از برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی در هفدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سالن همایش کتابخانه مرحوم حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
کد خبر : 614833
عکس جدید سر در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این مراسم بیژن رنجبر قائم مقام دانشگاه، جواد علمایی معاون مهندسی، علوم پایه و کشاورزی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی، فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی، علاالدین بروجردی معاون بین‌الملل و امور دانشجویان غیرایرانی، محسن نفر معاون علوم پزشکی، احمد حیدری سخنگوی دانشگاه، مهدی نوید ادهم، علی سروری مجد، حجت الاسلام‌والمسلمین محمد شریفانی، روسای مراکز و مدیران سازمان مرکزی، روسای استان‌های دانشگاه حضور داشتند.


۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد


دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم از پنج چرخش تحول آفرین در برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: قرآن می‌فرماید که ابزار کسب علم را به انسان دادیم البته این امر مقدمه و موخره دارد که مقدمه آن شکر است، یعنی اگر انسان چارچوب اخلاقی درست نداشته باشد به سعادت نمی‌رسد.


وی افزود: پس خداوند زمینه کسب علوم را فراهم کرد و از دیگر سو اخلاق را مورد تاکید قرار داده است. دانشگاه محیط تعلیم و تربیت است، در این محیط باید دنبال انسان خداجو و تربیت‌جو باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: رهبری مسیری را برای دانشگاه آزاد اسلامی ترسیم کرده‌اند، دانشگاه باید بتواند با اساتید مومن تا معتبرترین دانشگاه جهان پیش رود. نکته دوم در راهبردهای رهبری درگیر شدن در مسائل کشور است و نکته سوم رعایت اخلاق در دانشگاه است و همه این نکته‌ها در تحول مستمر وجود دارد.


دکتر طهرانچی با اشاره به رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در نظام رتبه‌بندی شانگهای بیان کرد: در رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۱ رده ۴۳ برای دانشگاه آزاد اسلامی است یعنی دانشگاه آزاد توانسته پرچم ایران را در رتبه ۴۳ به اهتزاز درآورد، پس خیلی دور از اهداف نیستیم و می‌توانیم به چشم‌انداز دست یابیم.


وی افزود: برای اجرایی سازی فرهنگ سازی و بسترسازی بسیار مهم است. کنش‌گران این رویکرد دانشجویان، مدیران و کارکنان هستند. تحول امری است که باید آن را همواره مدنظر داشت، باید مدیرانی حضور داشته باشند که به تحول اعتقاد دارند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر تغییر رویکرد مدیران در برنامه پنج‌ساله تحولی گفت: رفتار برخی مدیران مقاومتی است یعنی انرژی را میگیرند نمی‌گذارند که برنامه‌ها تسری داده شود، عده‌ای از مدیران میراگر و ذخیره‌گیر هستند برخی انتقال دهنده هستند ما به دنبال مدیران انتقال‌دهنده هستیم.


دکتر طهرانچی ادامه داد: ما مدیر تحول آفرین می‌خواهیم نه مدیران تحول‌خواه و تحول گریز. باید در مسیر تحول زحمات زیادی کشیده شود. برخی می‌خواهند من فراموش کنم، برخی اجازه نمی‌دهند که برنامه تحولی به واحدها برود.


وی بیان کرد: تحول پشتوانه فکری می‌خواهد، دانش و بینش لازم دارد، فرمایشات حضرت آقا را باید دریابیم، برای اجرایی‌شدن باید کنش داشت و اجرا کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: رهبر انقلاب همواره بر دانشگاه اسلامی تأکید دارند اما برای رسیدن به این هدف پیچیدگی‌هایی وجود دارد پس باید مسائل را حل کرد، غرب نگاه توحیدی به دانشگاه ندارد، ما باید دانشگاه منحصر به خودمان و دانشگاه جمهوری اسلامی تبدیل شویم نباید در الگوبرداری غرق شویم باید مدل خودمان را داشته باشیم.


دکتر طهرانچی عنوان کرد: دانشگاه نوین باید تولید عمومی دانش داشته باشد، دانشگاه در آینده دیگر یکی از کنش‌گران عرصه دانش است. باید در این زمینه آسیب‌شناسی لازم صورت گیرد.


وی اضافه کرد: با مجازی شدن ارتباطات با فاصله اجتماعی همراه شده‌ایم باید برای این نقیصه برنامه داشته باشیم، نمی توان بدون برنامه تحولی وارد این عرصه شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دعوا دعوای تمدنی است، تصریح کرد: اکنون مهمترین سوال این است که دانشگاه‌ها با استفاده از این میراث تاریخی و علمی و تجربه گرانقدر انقلاب اسلامی چگونه می‌توانند در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی که همان جامعه آرمانی اسلامی است، نقش‌آفرینی کنند.


برنامه دانشگاه‌ باید اکنون با توجه به کرونا تدوین شود


وی ادامه داد: برنامه دانشگاه‌ باید اکنون با توجه به کرونا تدوین شود زندگی در فضای حقیقی و فضای مجازی دیگر جزئی از سبک زندگی شده است. باید برای این برنامه داشته باشیم ما اهل توقف و وادادگی نیستیم نه فناوری شیفته هستیم و نه فناوری گریز. مقام معظم رهبری فعالیت در فضای مجازی را جهاد می‌دانند. باید برنامه جدید داشته باشیم فضای حقیقی جدید، نو است اگر برنامه نداشته باشیم نمی‌توانیم موفق باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید محیط پژوهش باید از آن سبک زندگی استخراج شود، اظهار کرد: در سند چارچوبی در نظر گرفته شده است. برای اجرایی سازی برنامه عملیاتی و اقدامات اجرایی تدوین کرده‌ایم و باید برنامه در واحدها اجرایی شود. برای پیاده سازی باید فضای دانشگاه شناخته می‌شد بیش از یک سال است که این مسیر در حال اجراست. مسیری کاملا مشخص است و تیم پیاده‌سازی در سازمان مستقر خواهد شد.


دکتر طهرانچی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شبکه یکپارچه و شبکه علمی است اقبال مردمی مهم است باید تحول ایجاد شود و چشم انداز دقیق مشاهده شود. ما به دانشگاه نگاه توحیدی و به رهبری جهانی باور داریم.‌ بنابراین برنامه در این مسیر تدوین شده است.


۵ چرخش تحول آفرین در برنامه پنج‌ساله دانشگاه


وی بیان کرد: ۵ چرخش تحول آفرین داریم، آموزش حافظه محور باید تغییر کند اگر به دنبال برگشت آموزش حافظه محور در بازگشایی دانشگاه هستید باید بدانید دیگر جوابگو نیست باید تغییر ایجاد شود، تغییر جدی است. ستاد و صف باید به سمت تحول حرکت کنند، اگر تحول رخ ندهد دانشگاه آزاد اسلامی دیگر وجود نخواهد داشت.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: پژوهش اثربخش باید در دستور کار باشد، ناکارآمدی فرهنگی باید تعطیل شود و اقتصاد شهریه محور مبتنی بر ارزش افزوده ملک باید تغییر کند چون این اقتصاد بیمار است. رشد کمی فیزیکی غیرهدفمند تعطیل است.


وی اعلام کرد: در برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰ راهبرد در آموزش، واحدها و غیره طراحی کرده‌ایم باید پاردایم‌ها تغییر کند. مگر می‌شود در پارادایم ثابت نمی‌توان تحول ایجاد کرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گسترش معنویت و تحول در فرهنگ سازمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.


از ایجاد ۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده ای نزدیک


آموزش حافظه محور را ترک می‌کنیم


در ادامه مراسم دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تعریف ۵۰۰ اقدام در ذیل برنامه پنج‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس فرمایش رهبری دانشگاه‌ها باید در مسیر تحولی قرار گیرند خصوصا اینکه در کرونا فضای جدیدی در دانشگاه‌ها شکل گرفته است.


وی افزود: در دانشگاه باید تحول جدی ایجاد کنیم چراکه کارکردهای قبلی دانشگاه دیگر اثرگذار نیست. در این مسیر ما در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه پنج ساله تدوین کردیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در این مسیر همه ملاحظات آموزش و حرکت بر مبنای انقلاب اسلامی و گذشته تاریخی را در نظر گرفتیم. ۵ مسیر تحول آفرین خواهیم داشت. در آموزش، آموزش حافظه محور را ترک می‌کنیم، نگاهمان آموزش فایده محور دقیق و بسترساز اشتغال است.


وی ادامه داد: همچنین از پژوهش معلق، مقاله‌گرا و غیرهدفمند به سوی پژوهش پاسخ دهنده مسائل ملی و منطقه‌ای حرکت می‌کنیم. در نظام فرهنگی از دانشگاه فرهنگی به منظومه تربیتی و محیط پیرامون تبدیل خواهیم شد. پیش از این اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی شهریه محور بود به اقتصاد علم تبدیل می‌شویم.


دکتر طهرانچی گفت: ما توسعه غیرهدفمند و کمی را از دستور کار خارج می کنیم به توسعه هدفمند و پاسخگوی به نیاز و آمایش محور تبدیل خواهیم شد. سند آمایشی تدوین شده و مدنظر قرار می‌گیرد. از طرفی اسناد بالادستی نظیر نقشه جامع علمی کشور، سند دانشگاه اسلامی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مدنظر است، در پایین دست سند آمایش در هر واحد را برای حرکت رو به جلو تدوین کردیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به خبرنگار آنا درباره اجرایی سازی برنامه پنج‌ساله دانشگاه گفت: ۵۰۰ اقدام در سطح برنامه ای داریم که هر واحد باید پروژه‌هایش را در این زمینه تدوین کند. سند آمایشی طراحی می کنیم و برای آن سند آمایش واحدها پروژه‌های یکساله خواهند داد.


وی درباره کلاس‌ها بیان کرد: با این حجم واکسیناسیون وارد آموزش حضوری خواهیم شد. البته مسئله ما اکنون حضور در کلاس نیست ما می خواهیم رویکردمان را نسبت به آموزش تغییر دهیم. کار زیادی در پیش داریم. آموزش حقیقی را باید ارتقا دهیم.


از ایجاد ۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده ای نزدیک


روح حاکم در برنامه پنج‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگ است


فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پنل ارتقا تربیت اخلاقی، معنوی و هویتی که در حاشیه مراسم رونمایی از سند پنج ساله این دانشگاه انجام شد، گفت: روح حاکم در برنامه پنج‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی از جنس فرهنگ است.زیرا برای تحول باید تحول در نگاه صورت گیرد، تحول باید در تمام ابعاد انجام شود تا سبک زندگی مورد نظر در دانشجویان و استادان نیز شکل گیرد.



معاون فرهنگی دانشگاه ازاد اسلامی درباره اهداف سند راهبردی در حوزه فرهنگ مطرح کرد: تقویت فضایل اخلاقی و باورهای دینی و التزام به مسبولیت اجتماعی، نهادیه سازی فرهنگ عفاف و حجاب، رواج سبک زندگی اسلامی ایرانی و روحیه قناعت و سخت کوشی، ارتقا قانونمداری، خرد ورزی، روحیه ایثار و جهاد از جمله اهداف فرهنگی سند راهبردی است.


وی با تاکید بر چرخش مدیریت فرهنگی به مدیریت فرهنگ در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: مناسب سازی نظام مدیریتی و رفتار مدیران از منظر اقرلت فرهنگی ک تربیتی در ارتقا اخلاق و معنویت و هویت اسلامی در این تغییر مدیریت باید وجود داشته باشد.


جهان‌بین با اشاره به راهکار اجرای این سند راهبردی در حوزه فرهنگ بیان کرد: توانمند سازی و تقویت نقش سازنده استادان و دوره های آموزشی در ارتقا اخلاقی، تقویت و حمایت از شبکه های کارآمد و نهادهای دانشجویی برای تحقق الگوی شیوع و انتشار درون زا در بستر فعالیت های خود جوش فرهنگی و تربیتی از مهمترین این راه کنش ها است.


وی با اشاره به چرخش از تصدی گری به تسهیل گری بیان کرد: کاری که دانشجویان و استادان می‌توانند انجام دهند، اگر ما انجام دهیم حرام است. معاونت فرهنگی تنها باید تسهیل گری انجام دهد این موضوع در حالی است که نظارت، ارزیابی و اجرای این سند راهبردی باید به صورت علمی اجرای انجام شود. مثلا وضعیت حجاب و فرهنگ دانشجویان از منظر علمی و با سنجش درست دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.


معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: کارنامه فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی شامل ارزیابی علمی و کمک‌کننده حوزه فرهنگی در این دانشگاه خواهد بود. هدف این کارنامه دادن دید کلی از وضعیت فرهنگی دانشگاه و دانشجویان است.


مأموریت‌ اصلی برنامه پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی انتشار علم و فناوری و مدیریت کارآمد است


هادی افراسیابی،مسئول دبیرخانه تدوین برنامه پنج‌ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاداسلامی گفت : مأموریت‌های اصلی این دانشگاه در برنامه پنج ساله تربیت، تولید انتقال و انتشار علم و فناوری و مدیریت کارآمد و اثربخش است.


وی با اشاره به اینکه برنامه پنج ساله با تدبیر ریاست دانشگاه از سال گذشته آغاز شد، خاطر نشان کرد: مأموریت‌های اصلی دانشگاه در این سند تربیت، تولید انتقال و انتشار علم و فناوری و مدیریت کارآمد و اثربخش به شمار می‌رود.همچنین از جمله رویکردهای حاکم بر برنامه می‌توان به تعیین راهبردها بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری و پایبندی و تأکید عملیاتی کردن اسناد بالادستی نظام بیانیه گام دوم انقلاب و نقشه جامع علمی کشور به ویژه سند دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد.


مسئول دبیرخانه تدوین برنامه پنج‌ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: انسجام، انعطاف پذیری، چابکی و پویایی در هماهنگی و تناسب با بافت کنونی دانشگاه و حاکمیت نگاه فرهنگی، بسترسازی برای هماهنگی‌های دورن سازمانی ارتقاو هم افزایی، ظهور نوآوری و زنجیر سازی فعالیت‌های دانشگاه، توجه به مسائل و چالش‌های حال و آینده جامعه و بستر شبکه واحدهای دانشگاهی گستره وسیع کشوری و فعال‌سازی ظرفیت‌های واحدهای دانشگاهی موضوع های حاکم بر برنامه به شمار می‌رود.


وی ادامه داد: در این سند به اسناد بالادستی همانند رهنمودها و ابلاغیه های معظم رهبری، بیانیه گام دوم انقلاب، سیاست‌های کلی نظام، سند دانشگاه آزاد اسلامی، نقشه جامع علمی، برنامه ۵ ساله توسعه کشور و سند جامع روابط علمی بین‌المللی توجه ویژه‌ای شده است از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که از جمله اهداف این سند می‌توان به ارتقای کاربردی بودن رشته‌های تحصیلی بر اساس انطباق رشته محل‌ها بر اساس نیازهای آموزشی، ارتقا روزآمدی رشته های تحصیلی و محتوای آموزشی، افزایش کیفیت و اثربخشی فرآیند آموزش‌ مبتنی بر انواع استعداد، نهادینه سازی قدرت ابتکار، خلاقیت و رویکرد حل مسئله در فرآیند آموزش هستند.


از ایجاد ۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده ای نزدیک


دانشگاه آزاد اسلامی به مرجع علمی تبدیل می‌شود


محمد علی اکبری مشاور رئیس و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی نیز در نشست شورای دانشگاه آزاد اسلامی درباره مرجعیت علمی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به مرجع علمی تبدیل می‌شود.


وی با بیان اینکه اولین بار مقام معظم رهبری درباره مرجعیت علمی مطرح تاکید کردند می‌توان مقاله نوشت اما باید اثرگذار بود، افزود:چند نوع اثرگذاری داریم که شامل اثرگذاری علمی، اثرگذاری فناوری، اثرگذاری نوآورانه، اثرگذاری دولتی، اثرگذاری اجتماعی است برای مرجعیت علمی باید این ۵ نوع اثرگذار را داشت.


مشاور رئیس و مجری طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در هدایت پژوهشگران می‌توان به سمت خطوط تحقیقات برتر حرکت کرد، در این مسیر باید شبکه تعاملات علمی ایجاد کرد، باید گروه های تحقیقاتی کارآمد به وجود آورد، راه‌اندازی نشریات هدف و بازاریابی پژوهش نیز باید صورت گیرد.


وی اعلام کرد: اگر بتوانیم پژوهش را بفروشیم می‌توانیم مرجع باشیم. در سند تحول دانشگاه، افزایش تولیدات مرز دانشی برای مرجعیت علمی در نظر گرفته شده است.


از ایجاد ۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده ای نزدیک


روزآمدی، کارامدی و بومی‌سازی مولفه‌های تعالی‌سازی دانشگاه‌ها به‌شمار می‌رود


دراین مراسم حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: توسعه کیفی فعالیت در دستاوردهای پژوهشی، ارتقای نظام پژوهش و تحصیلات تکمیلی از مهم‌ترین اهداف سند پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی است و در این راستا روزآمدی و بومی‌سازی و کارامدی مولفه‌های تعالی‌سازی دانشگاه‌ به‌شمار می‌رود.



وی با اشاره به سند راهبردی عملیاتی، خاطر نشان کرد: توسعه کیفی فعالیت در دستاوردهای پژوهشی، ارتقای نظام پژوهش و تحصیلات تکمیلی از مهم‌ترین اهداف سند پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی است. روزامدی و بومی‌سازی و کارامدی و حکمی سازی‌مولفه‌های تعالی‌سازی دانشگاه‌ها به‌شمار می‌رود.


معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: از جمله اهداف این سند می‌توان به توسعه کیفی فعالیت در دستاوردهای پژوهشی، ارتقای نظام پژوهش و تحصیلات تکمیلی اشاره کرد. ۱۳ واکنش راهبردی نیز برای این سند تعریف شده که واحدها باید نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام کنند.


وی اظهار کرد: ارتباط معاونت پژوهشی با روسای دانشگاه ها و مدیرگروه ها بسیار ضعیف است. مدیر گروه در جریان نیست و تمامی زحمات به هدر می‌رود امیدواریم این مشکلات با سند تحولی از بین برود باید به مجلات خود در دانشگاه آزاد اسلامی اعتبار ببخشیم. یک هفته در میان ۷.۵تا ۱۲ ظهر جلسه هییت ممیزه برگزار شده و امتیازات مجلات مورد بررسی قرار می‌گیرد.


حجت‌الاسلام خسروپناه ادامه داد: این سند در صورتی تحقق پیدا می‌کند که حکمرانی تربیت و تعلیم دارای ارکان سیاست‌گذاری، ساختارسازی و مقررات گرایی و خدمات عمومی باشد باید حکمرانی مترادف با سیاست‌گذاری نیست باید نگاه حکمرانی داشته باشیم. اگر دانشگاه‌ها علم محور باشند علم سازی‌رخ نمی‌دهد باید دانشگاه‌ها موضوع محور باشند.


از ایجاد ۵ برنامه تحول آفرین دانشگاه آزاد اسلامی تا خداحافظی با آموزش حافظه محور/ رسیدن مرجع علمی در آینده ای نزدیک


جمعیت دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی از سایر دانشگاه بیشتر است


همچنین در ادامه این مراسم معاون بین‌الملل و امور دانشجویان بین‌المللی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جمعیت دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی از سایر دانشگاه بیشتر است، گفت: وزیر علوم عراق در نشستی عنوان کرد که در میان دانشگاه‌های ایران، به دانشگاه آزاد معتقدم. البته مقاومت‌هایی نسبت به ما در وزارت علوم وجود دارد.


وی افزود: براساس اعلام وزارت علوم عراق مدنظرشان این است که دانشگاه‌هایی که در رتبه زیر ۱۰۰ شانگهای قرار دارند بتوانند در عراق شعبه داشته باشند ما در چند رشته زیر ۱۰۰ هستیم بنابراین با ایجاد شعبه دانشگاه آزاد اسلامی موافقت کردند.


بروجردی گفت: با توجه به توافقاتی که با چین داریم توانستیم در رتبه‌بندی شانگهای حضور داشته باشیم، هم‌اکنون ۶۵ واحد دانشگاه آزاد اسلامی دانشجوی خارجی دارند قرار شد که مشخصات واحدهای خوب را به وزارت علوم عراق معرفی کنیم تا بتوانیم دانشجوی عراقی جذب کنیم.


وی با اشاره به اینکه در افزایش تعاملات بین‌المللی برنامه‌های زیادی داریم که در این مسیر چین، روسیه و آلمان به عنوان کشورهای مهم هدف مطرح شده اند، ادامه داد: راه اندازی دوره مشترک، تبادل دانشجویان دکتری، استفاده از استادان دانشگاه‌ها، دستیابی به مرجعیت علمی در کشورهای اسلامی از دیگر برنامه‌های ماست.


وی افزود: وزیر علوم سوریه به‌زودی به ایران می‌آید که ملاقاتی با دکتر طهرانچی خواهند داشت، در آینده در سوریه واحد احداث خواهیم کرد، در یمن هم با توجه به شرایط جنگی واحد دانشگاه آزاد اسلامی به زودی آغاز به کار خواهد کرد.


بروجردی عنوان کرد: برای سرمایه‌گذاری مستقیم و به‌کارگیری اهرم های تشویقی برای حضور پایدار در کشورهای هدف با تمرکز بر کشورهای منطقه و اسلامی برنامه دارد، برنامه ای در این زمینه در تاجیکستان داریم که به‌زودی آن را اجرا می‌کنیم.


وی گفت: تعداد دانشجویان خارجی ما از دانشگاه‌های دولتی بیشتر است، در سامانه fstudent ظرفیت‌ها اعلام کردیم تا متقاضیان براساس ظرفیت‌های اعلام شده ثبت‌نام کنند. به نظرم می‌توانیم به رقم ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی برسیم همچنین ما میز خدمت برای دانشجویان خارجی ایجاد کردیم باید به گونه‌ای با دانشجویان خارجی رفتار کنیم که در آینده کارگزار ما باشند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب