بیش از ۲۵۰۰ نفر در مسابقات ربوکاپ آزاد شرکت می کنند

به گزارش خبرنگار آنا، مرتضی موسیخانی، رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران در نشست خبری که امروز بعد از ظهر برگزار شد، پیرامون برگزاری مسابقات ملی ربوکاپ در تهران، از استقبال چشمگیر جوانان و نوجوانان کشور از این رقابتها خبر داد.
وی با اشاره به اینکه این مسابقات با هدف ارتقا دانش فنی و ارائه آخرین تحولات در حوزههای تخصصی برگزار میشود، افزود: بیش از ۲۵۰۰ نفر در این دوره از مسابقات ثبتنام کردند و پس از ارسال مقالات و ارزیابی توسط کمیتههای فنی، حدود ۴۰۰ تیم به مرحله نهایی راه یافتند.
وی با بیان اینکه این مسابقات از شنبه آغاز شده و تا سهشنبه ادامه دارد، افزود: اختتامیه مسابقات عصر سهشنبه در محل نمایشگاه بینالمللی برگزار خواهد شد.
به گفته موسیخانی، این نمایشگاه فرصتی برای نمایش توانمندیها و نوآوریهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه فناوریهای نوین از جمله خودروهای خودران، رباتیک و شبیهسازی است.
وی با اشاره به جایگاه بالای ایران در حوزه رباتیک در منطقه اظهار داشت: کشور عزیزمان پتانسیل بسیار بالایی برای توسعه دانش دارد. کاربرد این علوم در صنایع مختلف مانند پزشکی، گردشگری، صنعت، حملونقل و... بسیار گسترده است. این دانش در سالهای گذشته کمتر احساس میشد، اما امروز به درستی از سوی مسئولان از جمله ریاست محترم دانشگاه و مقام معظم رهبری حمایت شده است.
رئیس کمیته ملی ربوکاپ همچنین گفت: در مسابقات امسال، ۴ رشته اصلی توسط دانشگاه برگزار میشود. نرمافزارهایی که در حوزه شبیهسازی طراحی شدهاند، نیز در طول مسابقات ارائه خواهند شد. شرکتکنندگان باید با استفاده از اطلاعات دادهشده، به صورت انسانی و با تصمیمگیری لحظهای، در مسابقه حضور یابند. این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چرا که نشاندهنده قدرت تحلیل و واکنش هوش انسانی در مقابل هوش مصنوعی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موفقیتهای بینالمللی دانشآموزان و دانشجویان ایرانی، تصریح کرد: بچههای ایرانی با چندین مقام از مسابقات جهانی بازگشتهاند. هدف اصلی ما نه فقط برد در رقابت، بلکه یادگیری و تسهیم دانش است. شعار امسال نیز Sharing Knowledge for a Better World یا تسهیم دانش برای دنیایی بهتر" انتخاب شده است.
وی در ادامه افزود: بزرگترین جایزه این مسابقات، نه وجه نقدی یا تندیس، بلکه ورود به فضایی علمی و پژوهشی است که میلیاردها تومان هزینه آن در سطح جهانی برآورد میشود. این سرمایهگذاری در جهت آیندهسازی علمی کشور است.
موسیخانی همچنین به حضور تیمهای ایرانی در نشست جهانی هلند اشاره کرد و گفت: در نشست جهانی کشور هلند شرکت کردیم و متوجه شدیم که ایران بهخوبی در حال پیشرفت است. باید بیش از گذشته در این حوزه سرمایهگذاری کنیم. ایران امروز از بسیاری از کشورهای منطقه جلوتر است.
وی در پایان ضمن قدردانی از تمام دستاندرکاران، دانشآموزان، دانشجویان، مربیان و مدیران همراه با این حرکت علمی، ابراز امیدواری کرد که این جریان با حمایت بیشتر نهادها و مدیران کشور تداوم یابد و به موفقیتهای بیشتری در عرصه بینالمللی ختم شود.
انتهای پیام/