مسابقات ربوکاپ از ۳۱ فروردین در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار می شود

به گزارش خبرنگار آنا، علیرضا فیروزفر، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در یک نشست خبری که امروز بعدازظهر برگزار شد، ضمن تشریح ابعاد تحول در این دانشگاه، گفت: مسیر تحولی که در دانشگاه آزاد دنبال میشود، مسیری هوشمندانه است و در تمامی ابعاد برنامهریزیشده است. اولویت این مسیر، تبدیل تحول به یک وضعیت پایدار است تا به هدف نهایی خود، یعنی تبدیلشدن به دانشگاهی کارآمد و پایدار، برسیم.
وی با اشاره به آسیبشناسیهای دقیق انجامشده و برنامهریزیهای جامع، افزود: در دورهای قرار داریم که همه چیز به بستر هوش مصنوعی بازمیگردد و تمامی برنامههای دانشگاه نیز در این راستا طراحی شده است. نظام اداری دانشگاه در یک بستر هوشمند ساماندهی شده و بازآرایی ساختاری در آن انجام گرفته است.
فیروزفر تاکید کرد: جهان امروز به سمت حرکتهای فناورانه در حال حرکت است و دانشگاههای امروز باید فناور باشند. در همین راستا، دانشکدههای موضوعی بهعنوان بستر حرکتهای فناورانه در حال راهاندازی هستند. دانشگاه آزاد اسلامی نیز یک دانشگاه جامعهپرداز است و نقشی مؤثر در این جریان دارد.
وی به ظرفیتهای ویژه واحد تهران مرکزی نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، به لحاظ وسعت و تعداد دانشجو، با داشتن بیش از ۶۰ هزار دانشجو، بزرگترین واحد دانشگاهی است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در ادامه با اشاره به نقشآفرینی این دانشگاه در میزبانی یکی از بزرگترین رویدادهای علمی کشور اظهار داشت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و عمق توجه ایشان به موضوع هوش مصنوعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز افتخار میزبانی مسابقات ربوکاپ ایراناوپن سال جاری را بر عهده گرفته است. این مسابقات از تاریخ ۳۱ فروردین تا ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ به مدت سه روز در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
فیروزفر افزود: از امروز، استقرار تیمها و پشتیبانی افراد در واحد تهران مرکزی آغاز میشود. برای میزبانی این رویداد، از مدتها پیش برنامهریزیهای دقیقی انجام شده است و در همین راستا، شش کارگروه و کمیته تخصصی در زمینههای زیر در دانشگاه تهران مرکز اعم از مالی و پشتیبانی، عمران و تأسیسات، روابط عمومی، تشریفات، حفاظت و حراست و فناوری اطلاعات تشکیل شدهاند.
وی با اشاره به حضور گسترده مخاطبان در این رویداد گفت: بیش از ۲ هزار و پانصد نفر شرکتکننده در این مسابقات حضور دارند و چهارصد نفر از آنها به مرحله نهایی رسیدند. امروز روز استقرار تیمهاست. مراسم افتتاحیه نیز در تاریخ ۳۱ فروردین برگزار خواهد شد. دانشآموزان و دانشجویان سهم عمدهای در این رویداد دارند.
فیروزفر ادامه داد: تا به امروز، آنچه به عنوان تمهیدات در نظر گرفته بودیم، اکنون به مرحله اجرا رسیده و نتیجه و میوه آن را در سه روز آینده خواهیم دید.
وی همچنین از برگزاری سه پنل تخصصی در کنار مسابقات خبر داد و گفت: برای غنابخشی به مسابقات، سه پنل تخصصی از جمله پنل بررسی و نقش بینایی ماشین و هوش جمعی، پنل تخصصی هوش مصنوعی عاملگرا و پنل تخصصی کنترل حرکت در رباتیک برگزار میشود. همچنین برگزیدگان این مسابقات به برزیل اعزام میشوند.
انتهای پیام/