ارسال ۹۲۷ طرح به نمایشگاه «تا ثریا» / محصولاتی که نمونه خارجی ندارند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ساری، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با محصول «سبد سسها و چاشنیهای فرآوردههای دریایی و گوشتی»، و شعار «پیشگیری، نه درمان» به سرپرستی زهرا لطیفی در نمایشگاه و رویداد «تا ثریا» شرکت کردند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: محصولات و فرآوردههای دریایی و گوشتی موجود در این نمایشگاه سلامتمحور بوده و در دامنه غذا ـ دارو و محصولات فراسودمند مورد ارزیابی قرار میگیرند.
عباس رضایی عنوان کرد: از آنجا که طب سنتی جایگاه خود را به طب نوین داده، مردم به جای پیشگیری به سمت درمان روی آوردهاند، این محصولات به دلیل داشتن طبع گرم با ایجاد تعادل در بدن از ایجاد بیماریهای ناخواسته مانند قولنج، سردی و ... پیشگیری میکنند.
وی اضافه کرد: محصولات موجود در نمایشگاه و رویداد «تا ثریا» همچنین بوی زُهم فراوردههای دریایی و محصولات گوشتی را به خوبی حذف میکنند و مزیت این محصولات آن است که تولید و نمونه داخلی و خارجی ندارند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران یادآور شد: ۹۲۷ طرح به نمایشگاه «تا ثریا» ارسال و در نهایت ۱۲۷ طرح پذیرفته شد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/