ساختمان شورای شهر در انتظار مستأجران جدید/ کرسی شهردار تهران از آن کیست؟
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، منتخبان شورای ششم شهر تهران فردا به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و قطعاً از مهمترین اقداماتشان انتخاب شهردار تهران است که با دریافت ۷ برنامه از ۷ کاندیدای منتخب شهرداری تهران قول دادهاند تا پایان روز فردا یک نفر را به عنوان شهردار تهران انتخاب کنند.
پایتخت در دوران مدیریت شورای پنجم سه شهردار را بر کرسی شهردار دید که هر کدام به نوعی با بهشت خداحافظی کردند. آنچه قابل توجه است کنار گذاشتن محمدعلی افشانی بعد از استعفای نجفی پرحاشیه بوده است که با شعار مبارزه با فساد آمده بود اما خودش به نوعی ناقض شعارش بود و در نهایت قانون منع بازنشستگان او را کنار گذاشت و پس از آن پیروز حناچی کرسینشین شهرداری شد.
شهردار تهران روز گذشته در آخرین جلسه شورای شهر به دفاع از عملکرد ۳۳ماههاش پرداخت. او تحریم و کرونا را مهمترین عامل نرسیدن شهرداری تهران به اهدافش دانست که ماهانه فقط در یک حوزه خسارت ۱۰۰ میلیاردی روی دستشان گذاشته است. اما در نهایت به عملکردش نمره ۱۵ داد.
به گفته حناچی مقابله با بلندمرتبهسازی، شهرفروشی و تراکمفروشی، صیانت از باغها، شفافیت و ایجاد شهرداری شیشهای، کاهش پروانههای صادر شده، حاکم شدن انضباط شهری، و تلاش برای تغییر چهره تهران از خودرو محوری به انسانمحوری دستاوردهای او و مدیرانش در این دوره برای شهروندان تهرانی بوده است؛ البته محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران هم در آخرین صحبتهایش به این موارد اشاره و به سربلندی اعضای شورای شهر در این دوره ۴ ساله در مقابل شهروندان تهران تاکید کرد.
در میان دستاوردهایی که شهردار و شورای همطیفش مدعی آن هستند ردی از تلاش برای حل مهمترین معضل شهر تهران یعنی آلودگی هوا دیده نمیشود و این سوالی است که در این مدت بسیار مطرح شد و تنها پاسخ آنان شرایط بد اقتصادی و عدم کمکهای دولت برای توسعه حمل و نقل عمومی بوده است. همچنین روز گذشته اعضای شورای شهر پنجم تهران در حالی از بهشت خداحافظی کردند که ۳۱۰ مصوبه عمومی و ۹۰۰ مورد نامگذاری برای شهر تهران به یادگار گذاشتند، نامگذاریهایی که بیشترین زمان جلسات شورای شهر را به خود اختصاص داده و باعث شد این شورا با عنوان شورای نامگذاری در زبانها باقی بماند.
بیشتر بخوانید:
کدام «بهشتنشین» شادی را به شهر برمیگرداند؟ / طلایی: تهران شهرداری جهادی با رویکرد اجتماعی میخواهد
چه کسی به خیابان «بهشت» میرود؟
با این حال از فردا اعضای شورای ششم کار خود را آغاز خواهند کرد که انتخاب شهردار تهران در اولویت اقداماتشان قرار دارد. شهردار انتخابی در حالی کلیددار بهشت میشود که کرونا امان شهر را بریده است و درآمدهای شهرداری کاهش یافته و هنوز هم مشخص نیست مدیریت شهری تا چهاندازه میتواند روی کمکهای دولت سیزدهم حساب کند.
شورای شهر ششم و شهردار منتخبشان از آغاز هفته پیشرو باید با مسائل عدیدهای دست و پنجه نرم کنند که شهروندان تهرانی در ۴ سال گذشته در آرزوی حل این مشکلات بودند. سیستم حملونقل معیوب، بافتهای فرسوده، آلودگی هوا، کارهای نکرده فرهنگی، فرونشستها، موضوع پسماند و بازیافت، درمان شهر مبتلا به کرونای دلتا و در نهایت بدهیها و پروژههای ناتمام و نیمه تمام مدیران گذشته بخشی از مشکلات پایتخت است که شهروندان انتظار دارند شورای ششم نسبت به آن اقدامات لازم را انجام دهند.
به نظر میرسد مردم شهر فارغ از آنچه به عنوان شهروند حق مسلمشان است به شناخت و آگاهی از اعضای شورای ششم و شهردار منتخب آنان نیاز دارند که این امر تنها در صورتی میسر میشود که آنها خودشان را بخشی از مردم بدانند و برای درک و آگاهی از مشکلات شهر و شهروندان و شنیدن خواستههایشان در بین مردم جامعه باشند.
و در پایان میتوان گفت مردمی بودن و داشتن گوش شنوا مهمترین خواسته شهروندان پایتخت از شورای ششمیهایی باشد که از با شعارهای این چنینی پا به عرصه رقابت گذاشتند.
انتهای پیام/۴۱۶۱
انتهای پیام/