دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 تير 1400 - 09:09
اسماعیلی‌فر اعلام کرد؛

برداشت دانه‌های روغنی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

رئیس پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی از برداشت دانه‌های روغنی در برخی از واحدهای دانشگاهی این استان خبر داد.
کد خبر : 591634
برداشت دانه‌های روغنی در دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی



افشین اسماعیلی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در اراک با اعلام برداشت دانه‌های روغنی در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: از آنجا که تولید دانه‌های روغنی به‌واسطه تأمین روغن و بخشی از خوراک دام از اهمیت بسیار بالایی در امنیت غذایی برخوردار است، تأمین نیاز داخلی همواره از اولویت‌ دولت‌هاست و کشورهای توسعه‌یافته برای تأمین نیاز خود سعی بر سرمایه‌گذاری و تقویت تولید داخلی دارند.


رئیس پژوهشکده امنیت غذایی استان مرکزی و دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: با توجه به اهمیت استراتژیک دانه‌های روغنی و با هدف بهره‌برداری از توانمندی و ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی، کشت کلزا و گلرنگ در سطح واحدهای دانشگاهی استان مرکزی (واحد اراک، ساوه، نراق، تفرش، دلیجان، کمیجان و فراهان) بالغ بر ۱۰۰ هکتار در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با ارزشی معادل بر ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برنامه‌ریزی و زنجیره تولید تا مصرف آن اجرا شد.


برداشت دانه‌های روغنی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی


در بازدید اخیر حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی از برداشت کلزا در واحدهای دانشگاهی و مزارع گلرنگ علاوه بر اقتصادی بودن کشت دانه‌های روغنی، نقش تحقیقی ـ ترویجی کاشت این محصولات صنعتی در واحدهای دانشگاهی مورد تأکید قرار گرفت و برنامه‌ریزی برای کشت پاییزه در سال زراعی آتی در اولویت اجرایی لحاظ شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب