دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص:

بیماری عفونی «قارچ سیاه» از عوارض کرونای هندی نیست

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص گفت: بیماری عفونی قارچ سیاه پیش از شیوع کرونا هم در افرادی‌ که دارای ضعف سیستم ایمنی بودند شایع بود و عارضه کرونای هندی نیست.
کد خبر : 583953
آمیتیس رمضانی

آمیتیس رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت‌ودرمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، در خصوص بیماری عفونی «قارچ سیاه» که شایع شده این عفونت از عوارض کرونای هندی است، گفت: این بیماری نوعی قارچ است که در بیمارانی که ضعف ایمنی بدن و نقص زمینه‌ای دارند مشهود است.


وی بیان کرد: احتمال بیماری قارچ سیاه در افراد دیابتی، افرادی‌که شیمی درمانی می‌شوند و کسانی‌که عضو پیوندی دارند و کورتن مصرف می‌کنند، در شرایط عادی وجود دارد و مشهود است.


دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص عنوان کرد: این بیماری عفونی پیش از شیوع کرونا هم در افرادی‌که دارای ضعف سیستم ایمنی بودند هم شایع بود و عارضه کرونای هندی نیست.


وی با اشاره به این‌که در گزارش‌های ارائه شده از مبتلایان به کرونای هندی وجود قارچ سیاه هم تایید شده است، گفت: علت بروز این بیماری در هند ضعف سیستم ایمنی بدن در مردم هند است.


رمضانی با اشاره به اینکه بیماری قارچ سیاه بعد از ابتلا به بیماری کرونا و بهبودی بروز پیدا می‌کند عنوان کرد: این عفونت که ۵۰ درصد آمار کشندگی دارد در مغز، ریه و سینوس‌ها رشد و با عارضه تب ظهور پیدا می‌کند.


دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص تصریح کرد: عفونت قارچ سیاه تنها در کشور هند بعد از ابتلا به بیماری کرونا شایع است و در دیگر کشورها مشاهده نشده است.


وی با اشاره به اینکه عفونت قارچ سیاه ممکن است به طور عاری در بدن هر فردی باشد، افزود: سیستم ایمنی بدن با این بیماری مقابله کرده و آن را از بین می‌برد تنها زمانی بر بدن غالب می‌شود که فرد دارای نقص و ضعف سیستم ایمنی بدن باشد.


رمضانی در خصوص سویه‌های آفریقای جنوبی و هندی گفت: اولین موارد ابتلا به کرونای آفریقای جنوبی از هرمزگان گزارش شده و تعداد افراد مبتلا در این استان زیاد است.


دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص با تاکید بر اینکه سویه‌های آفریقای جنوبی و هندی از جنوب کشور گزارش شده است، تصریح کرد: از آنجا کرونای هندی قدرت سرایت و کرونای آفریقای جنوبی توانایی فرار از واکسن بالایی دارند احتمال آغاز پیک پنجم کرونا در کشور جود دارد.


وی با اشاره به این‌که پادتن ساخته شده در بدن افرادی که کرونای انگلیسی و چینی را گرفته‌اند توانایی مقابله با سویه هندی و آفریقایی را ندارند خاطرنشان کرد: این موضع عامل اصلی شروع موج پنجم کرونا است.


رمضانی در مورد عوارض واکسن کرونا گفت: تمامی عوارض گزارش شده از واکسن ثبت می‌شود و در نهایت جمع ‌بندی و ارائه می‌شود.


دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های خاص با بیان این‌که تمامی واکسن‌ها دارای عوارض هستند خاطرنشان کرد: واکسن کرونا هم فاقد عارضه نیست  اما برای کنترل ویروس کرونا راهی جز واکسینه شدن وجود ندارد.


انتهای پیام/۴۱۶۱

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب