جزر و مد سیاست انگلیس در حوزه پزشکی و نظامی/ حقوق پرستاران انگلیسی فقط یک درصد اضافه شد!
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، دولت انگلیس بدون توجه به خواست همگانی در حمایت از کارکنان بخش سلامت که در خط مقدم مبارزه علیه کرونا میجنگند تنها یک درصد به دستمزد آنها افزود که با در نظر گرفتن تورم سالیانه، کسر حقوق هم محسوب میشود؛ اما در همین زمان برای بخش نظامی بهقدری بودجه اختصاص داده که از روسیه هم در این زمینه پیشی گرفت و رتبه چهارم بودجهگذاری نظامی در سطح جهان را به دست آورد.
این در حالی است که انگلیس با واکنش شدید کارکنان خسته و فرسوده بخش سلامت روبهرو شده است. آنها که به خاطر ازخودگذشتگی که در درمان هزاران بیمار کرونایی نشان دادهاند مورد ستایش آحاد جامعه قرار گرفتهاند از یک درصد رقتانگیز اضافه دستمزد به خشم آمدهاند.
کارکنان بخش بهداشت انگلیس از کمترین دستمزد برخوردارند
ناامیدی و عصبانیت کارکنان بخش سلامت به این دلیل نیز هست که یک تحقیق جدید نشان داده دولت انگلیس بودجه نظامی کشور را از ۵۴.۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ به ۶۱.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ افزایش داد.
انستیتو بینالمللی مطالعات استراتژیک (آی. آی. اس. اس) گفته است که این افزایش بودجه یعنی اینکه در حال حاضر انگلیس از بابت میزان بودجه نظامی رتبه چهارم در سطح دنیا را داراست و بالاتر از روسیه، فرانسه و آلمان قرار گرفته است.
در نظر داشته باشیم که مساحت روسیه ۷۰ برابر بیشتر از انگلیس است و ساکنان آن هم دو برابر جمعیت انگلیس است.
بیشتر بخوانید:
خطر فعالیتهای هستهای انگلیس برای امنیت جهان
سرکوب مردم انگلیس در سکوت جامعه جهانی
بر اساس گزارش آی. آی. اس. اس بودجه دفاعی روسیه که در سال ۲۰۲۰ به ۶۰.۶ میلیارد دلار رسید نسبت به سال ۲۰۱۹ یک میلیارد دلار کاهش داشته است. فقط کشورهای ایالاتمتحده، چین و هند بیش از انگلیس هزینه دفاعی تخصیص دادهاند. در نظر داشته باشیم که بودجه پنتاگون معادل حدود ۴۰ درصد هزینه کل نظامی در جهان است.
افزون بر این، بیماریهای واگیردار در میان تهدیدات جدی علیه امنیت ملی انگلیس قرار دارند و تاکنون پاندمی کووید-۱۹ حدود ۱۴۰ هزار انگلیسی را به کام مرگ کشانده که تقریباً سه برابر و نیم بیشتر از تلفات حملات هوایی آلمان نازی به انگلیس در خلال سالهای جنگ جهانی دوم است اما از زمانی که ویروس کرونا بهصورت گسترده انگلیس را موردحمله قرارداد تابهحال بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس مرتباً کارکنان خدمات سلامت همگانی (ان. اچ. اس) را فقط مورد تشویق کلامی قرار داده و بارها از پرستاران برای نجات جان مردم از چنگال کرونا فقط به ابراز تشکر بسنده کرده است.
کالج سلطنتی پرستاری اعلام کرده است که وزارت دارائی انگلیس فرصت مناسب ارزش نهادن به کارکنان بخش حیاتی پرستاری را ازدستداده است
به کارکنان بخش سلامت کشور هم این قول داده شده بود که با اضافه دستمزد ۲.۱ درصد روبهرو خواهند شد اما وزیر بهداشت اعلام کرد که این میزان اضافه دستمزد به یک درصد یا ۵۰ پنس در روز کاهش یافته است! وقتیکه تورم را در نظر میگیریم متوجه میشویم که از حقوق این کارکنان کاسته هم شده و دستمزدها در ان. اچ. اس در سطح پایین ۱۸ هزار پوند در سال باقیماندهاند.
کالج سلطنتی پرستاری اعلام کرده است که وزارت دارایی فرصت مناسب ارزش نهادن به کارکنان بخش حیاتی پرستاری را ازدستداده و درخواست ۱۲.۵ درصد افزایش دستمزد برای پرستاران را ارائه داد.
در حال حاضر تقریباً ۵۶.۱ میلیارد پوند از بودجه سالیانه ان. اچ. اس برای پوشش هزینههای کارکنان استفاده میشود و یک درصد افزایش یعنی فقط ۵۶۱ میلیون پوند به بودجه سالیانه اضافه میشود.
این میزان تقریباً برابر با هزینهای است که وزارت دفاع برای خریداری موشکهای اسکادران جنگندههای اف-۳۵ در ماه ژانویه ۲۰۲۱ هزینه کرد.
دولت انگلیس بجای نجات جان بیماران کرونایی به فکر توسعه قدرت نظامی است
اف-۳۵ هواپیمایی جنگی با بودجه بیشازحد و خارج از برنامه عادی بودجه گذاری در انگلیس است که بهتازگی هم با مشکلات فنی مانند دشواریهای پرواز در رعدوبرق و طوفان و نیز اقدام به شلیک مستقیم روبهرو شده است. یک طراح سابق هوافضای پنتاگون گفته است که پروژه اف-۳۵ چیزی نیست بهجز بخشی از یک قمار.
یک هفته پسازاینکه هزینه موشکهای اف-۳۵ افشا شد وزارت دفاع گفت که ۷۶ میلیون پوند برای تعمیر و نگهداری جنگندههای اف-۳۵ باید هزینه کند.
پاندمی کووید-۱۹ حدود ۱۴۰ هزار انگلیسی را به کام مرگ کشانده که تقریباً سه برابر و نیم بیشتر از تلفات حملات هوایی آلمان نازی به انگلیس در خلال سالهای جنگ جهانی دوم است
دیگر هزینههای اعلامشده در خلال تعطیلیهای امسال شامل ۱۸۰ میلیون پوند برای ادوات زرهی ارتش انگلیس، ۱۰۲ میلیون پوند برای سامانه پایش سربازان و ۹۸ میلیون پوند برای راکتهای دوشپرتاب هستند.
ماه مارس گذشته، وبسایت دی کلسیفاید یو. کی گزارش داد که دولت انگلیس احتمالاً ۲۰۰ میلیون پوند دیگر برای انجام تعهدات خود در دهه آینده برای تأمین تجهیزات نظامی ازجمله زیردریاییهای هستهای، ناوهای هواپیمابر و هواپیماهای جنگی نیاز دارد.
بهعلاوه، دیگر هزینهها برای سامانه تسلیحات هستهای تریدنت میتواند تا ۱۶۴ میلیارد پوند در یک برنامه ۴۰ ساله تا سال ۲۰۶۱ هزینه در بر داشته باشد.
مدیر ائتلاف جنگ را متوقف کن به دی کلسیفاید یو. کی گفته است که افزایش مخارج نظامی مضحک است زیرا انگلیس را بهعنوان بزرگترین دارنده بودجه نظامی در اروپا نشان داده و این در دورهای است که یکی از بالاترین تلفات بیماران کرونایی در قاره سبز را دارد.
وی افزود: من تقاضایی همگانی برای تقویت نیروی سایبری ملی یا تأسیس ستاد فرماندهی جنگ فضایی نشنیدهام اما در مقابل، قدردانیهای بیپایان و محکم همه آحاد مردم از کارکنان بخش سلامت و افراد خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا را بهخوبی شنیدهام.
انتهای پیام/۴۱۵۵/پ