دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 دی 1399 - 14:54
گاردین:

خدمات‌ درمانی انگلیس در آستانه فروپاشی‌ است

روزنامه گاردین با اشاره به شدت‌ گرفتن همه‌گیری ویروس کرونا و ثبت رکورد روزانه مرگ‌‌ومیر در انگلیس نوشت: بخش خدمات‌ درمانی این کشور در آستانه فروپاشی قرار دارد.
کد خبر : 555667
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، در حالی که تعداد جان‌باختگان ناشی از کووید-۱۹ در انگلیس از روزی یک هزار و ۳۰۰ نفر فراتر رفته، پزشکان و مقامات بیمارستان می‌گویند: بخش خدمات درمانی در آستانه فروپاشی است.


گاردین نوشت: در شرایط عادی، ژانویه ماه حساب و کتاب هزینه‌های کریسمس است. اما امسال جشن‌های کریسمس می‌تواند هزینه‌هایی جدا از حساب و کتاب‌های سال‌های پیش داشته باشد و به قیمت زندگی تمام شود. از سوی دیگر، پزشکان و پرستاران در سرویس سلامت همگانی بریتانیا (NHS) نیز اعلام کرده‌اند که شاهد رکورد تازه‌ای در بستری افراد مبتلا به کووید-۱۹ هستند و هنوز باید منتظر شرایط بدتر باشیم. 


طی روزهای اخیر، تعداد جان‌باختگان روزانه ناشی از ویروس کرونا از یک هزار نفر گذشته است و شمار درگذشتگان در روز جمعه یک هزار و ۳۲۵ نفر ثبت شد که رکوردی تازه از زمان آغاز همه گیری کرونا در انگلیس به شمار می‌رود. 


هم‌زمان کارکنان سرویس سلامت همگانی بریتانیا و بسیاری از مردم بیم آن دارند وضعیت پیش از آنکه بهبود یابد بدتر هم بشود. زیرا نوع جدید ویروس کرونا که برای نخستین بار در انگلیس مشاهده شد، به‌آسانی منتشر می‌شود و بی‌تردید جشن‌های سال نو و مهمانی‌ها به این وضعیت دامن می‌زند. 


با شدت گرفتن وضعیت همه‌گیری کرونا، مقامات تاکید کرده‌اند که بدون در نظر گرفتن اقدامات سختگیرانه، بخش خدمات درمانی سقوط می‌کند. اما واقعیت این است که حتی پس از برقراری مقررات شدید ممکن است باز هم نتیجه مدنظر بدست نیاید.


 «صادق خان»، شهردار لندن روز جمعه در پی شدت گرفتن وضعیت بیماری در پایتخت اعلام وضعیت اضطراری کرد. یک روز پیشتر هم «وین دیواکار»  (Vin Diwakar)، مدیر پزشکی پایتخت در یک جلسه توجیهی اعلام کرد بیمارستان‌های لندن کمتر از دو هفته دیگر دچار فروپاشی می‌شوند.


گزارش‌ها نشان می‌دهد کمبود کارکنان بخش درمان در کل سرویس سلامت همگانی از ماه آوریل (فروردین) تاکنون به ۶ درصد رسیده است، هرچند منابع داخلی سرویس معتقد هستند که رقم واقعی این کمبود احتمالا بالای ۱۲ درصد است.


کارشناسان بر این باور هستند برگزیت نیز نقش مؤثری در کمبود نیروی خدمات درمانی ایفا کرده است، زیرا در پی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بسیاری از کارمندان بین‌المللی این کشور را ترک کرده‌اند.


براساس آخرین آمار منتشرشده تا به امروز بیش از دو میلیون و ۹۵۷ هزار نفر در انگلیس به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان نزدیک به ۸۰ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب