حریمی قویتر و زیباتر از سپر حجاب برای حفاظت از گوهر زن وجود ندارد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، امیر سرتیپ دوم داود عبدی معاون فرهنگی وزارت دفاع در دومین جشنواره سراسری گوهرهای فاطمیه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که با حضور امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگکننده وزارت دفاع، روسای ادارات سازمان عقیدتی سیاسی و معاونین فرهنگی وزارت دفاع برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: مشارکت در برپایی باشکوه جشنواره فرهنگی عفاف و حجاب (گوهرهای فاطمی)، ترویج فرهنگ ناب اسلامی ایرانی است.
سرتیپ دوم داود عبدی با بیان اینکه جشنواره گوهرهای فاطمی در دو سطح خردسالان و بزرگسالان در رشتههای مختلف فرهنگی هنری از جمله فیلم کوتاه، عکس، شعر، نقاشی، دل نوشته، خوشنویسی، مقالهنویسی، تهیه و تدوین کتاب و درنهایت انتشار مقالات در روزنامههای کثیرالانتشار و فضای مجازی برگزار شد، گفت: 2443 اثر در سطح سازمانهای وزارت دفاع به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و از این تعداد 389 اثر به مرحله نهایی راه یافتند که در نهایت از 73 اثر بهعنوان آثار برتر تقدیر به عمل آمد.
وی هدف وزارت دفاع از برگزاری این جشنواره فرهنگی را ترویج فرهنگ و سیره فاطمی (س) دانست و خاطرنشان کرد: حقیقتاً برای محافظت از گوهر والای زن نیاز به یک حریم امن هستیم تا از خطرات روزگار در امان بماند و حجاب آن حریم امن است که در آیات و روایات به آن تأکید شده است.
معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع تصریح کرد: حریمی قویتر و زیباتر از سپر حجاب وجود ندارد و ما بر این باوریم که گوهر ارزشمند زن بایستی در جامعه اسلامی موردحفاظت و حراست قرار گیرد و هیچچیزی بهتر از حجاب برای این محافظت نیست.
وی با اشاره به تاریخچه حجاب در اعصار گذشته گفت: به تاریخ که نگاه میکنیم هیچگاه زن در قرون متمادی بدون پوشش و حجاب به تصویر کشیده نشده است و بهراستی حجاب نماد زنان در تاریخ بشریت بوده است؛ اما متأسفانه امروز به دلایل متعددی از جمله هدف اضمحلال جوامع اسلامی، هجمهها به فرهنگ اسلامی و ایرانی شدت گرفته که ارزش زن را در بیحجابی تبلیغ میکنند.
امیر سرتیپ دوم عبدی با اشاره رفتار نامناسب با زنان در دوران پیش از اسلام و عصر جاهلیت گفت: در دوران جاهلیت زنان مورد آزار و اذیت قرار میگرفت و ارزشهای زنان را تا آنجا زیر سؤال میبردند که دختران را زندهبهگور میکردند و هیچ ارزشی از زن در آن جوامع بدوی باقی نمانده بود اما در دوران اسلام با بعثت نبی مکرم اسلام (ص)، پیامبر اکرم (ص) یک نگاه ارزشمند مبتنی بر وحی به زن مبذول داشتند و زنان در اسلام یک جایگاه رفیعی یافتند و ایشان یک فرهنگ، ادبیات و رویکرد جدیدی را برای رفتار با زنان و دختران بنیان نهادند.
وی افزود: نبی مکرم اسلام (ص) با تکریم و ارزشی که به جایگاه زن داشتند نگاه جامعه جاهلیت به زن را تغییر دادند و نگاه به زن بعد از مبعث رسول اکرم (ص) دچار تحول عظیم شد و ایشان منشور جایگاه رفیع زن را برای همیشه تدوین کردند.
معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع حضرت فاطمه زهرا «سلامالله علیها» را الگوی همه نسلها دانست و گفت: حضرت زهرا (س) نماد و الگوی بیبدیل عفاف و حجاب برای تمام جهانیان که توانستند در دوران عمر پربرکت خود الگوی بیبدیلی از رفتار یک زن با همسر، مدل خانهداری، تربیت فرزند، فعالیتهای اجتماعی و دفاع از ولایت امامت را بهخوبی به تصویر کشند.
امیر عبدی در بخش دیگری از سخنان خود به نگاه جوامع غربی به زن اشاره کرد و افزود: جامعه به اصلاح متمدن غرب، زن را بهعنوان یک کالای مصرفی به جامعه معرفی میکنند، اما در اتاقهای فکر و اندیشکدههای خود به این نتیجه رسیدهاند که اگر بخواهند بنیان خانواده را حفظ کند باید بهصورت جدی به حجاب بهعنوان یک ضرورت توجه کنند.
وی با اشاره به جایگاه زن در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و تدابیر امامین انقلاب اسلامی، زن در جمهوری اسلامی از یک جایگاه ویژهای برخوردار است و در تمام عرصهها حضور جدی دارد. نگاه جمهوری اسلامی به زن بسیار ویژه است و زنها در همه عرصههای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی حضور فعال و مؤثر دارند که نمونه آن را میتوان در دفاع مقدس بهصورت تمامعیار دید؛ اگرچه هیچ هنری نمیتواند این نقش و جایگاه زنان را بهطور کلی به تصویر بکشد.
معاون فرهنگی وزارت دفاع تصریح کرد: امروز نیز بر ماست که جایگاه زن را از دید فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پاس بداریم و جایگاه همسران، مادران و دختران خود را محافظت کنیم و از این جایگاه بهدرستی حفاظت و حراست نماییم.
امیر عبدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در وزارت دفاع برای پاسداشت جایگاه زن گفت: در وزارت دفاع تمام سعی و همت ما بر این است که جایگاه همسران و خانوادهها را پاس داریم و در این مسیر برنامهریزیهای بسیار گستردهای صورت گرفته است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/