تولید نهادههای دامی از ضایعات شکمبههای گاوی و گوسفندی/ مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی ایجاد میشود
غلامرضا کاظمیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شبستر اظهار کرد که تا امروز ضایعات شکمبههای گاوی و گوسفندی حاصل کشتار کشتارگاههای صنعتی دور ریخته میشد؛ اما اکنون توانستهایم با همت استادان دانشگاه آزاد اسلامی شبستر به تکنولوژی تبدیل این ضایعات به نهادههای دامی دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: در تمام کشورهای پیشرفته دنیا کشتارگاهها بهعنوان واحد تولیدی مادر محسوب میشوند و در کنار آن فرآوردههای مختلفی تولید میشود که سود بسیار بیشتری دارد، این در حالی است که عمدتاً در کشور ما تولیدات کشتارگاهها برای تبدیل به فرآوردههای مختلف به خارج از کشور صادر میشود و سپس با قیمت گرانتری دوباره به کشور بازمیگردد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر با بیان اینکه این دانشگاه با حرکت به سمت درآمدهای غیرشهریهای و تشکیل شرکتهای دانشبنیان در این مسیر قرار گرفته است و اکنون در حال عقد قرارداد تولید نهادههای دامی از ضایعات شکمبههای گاوی و گوسفندی با کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز هستیم تا روزهای آتی خط تولید آن را به بهرهبرداری برسانیم.
به گفته کاظمیزاده، دانشگاه آزاد اسلامی ناحیه شبستر علاوه بر این تفاهمنامه برای اخذ مجوزهای لازم بهمنظور ایجاد مرکز تحقیقات صنایع غذایی و تبدیلی و آزمایشگاه همکار با استفاده از ظرفیتها و امکانات موجود اقدام کرده و در راستای افزایش درآمدهای غیرشهریه و ایجاد شرکتهای دانشبنیان حرکت میکند.
انتهای پیام4062/
انتهای پیام/