دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1399 - 20:37

فواید و مضرات شکلات تخته‌ای برای بدن

دانشمندان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند خوردن شکلات‌های تخته‌ای مشکلات فراوانی را برای بدن ایجاد می‌کند.
کد خبر : 563463
13452157_702.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اگر با دیدن تابلو‌های تبلیغاتی شکلات‌های تخته‌ای یا شکلات‌بار‌ها قلبتان به تپش می‌افتد و دلتان می‌خواهد تمامی شکلات بستنی‌های این فروشگاه‌های تازه تاسیس را بخورید، باید عواقب مرگبار آن را به جان بخرید.


سازندگان صنعتی شکلات در سراسر جهان برای فروش بیشتر، سود و منفعت بالای سازمان‌های خود بعضاً سلامت انسان‌ها را نادیده گرفته و از مواد مضری، چون کره کاکائو، شیر، شربت ذرت، طعم دهنده‌های مصنوعی، تخم مرغ، روغن سویا و لاکتوز در محصولاتشان استفاده می‌کنند که ترکیب آن‌ها می‌تواند باعث بالا رفتن فشار و چربی خون، ابتلا به دیابت، چاقی، اعتیاد به مصرف مواد غذایی چرب و شیرین، بروز آلرژی در افراد مستعد، آکنه و ضایعات پوستی، خرابی دندان‌ها و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر شود.


در اکثر فروشگاه‌های دارای انواع بستنی، ژله، خامه و نان‌های شیرین، این محصولات به استادانه‌ترین شکل ممکن تزیین می‌شوند و با قیمت‌های بالا به مشتریان فروخته می‌شود. محصول دیگر روغن سویای اصلاح ژنتیک شده موسوم به GMO است که محصولی مضر برای سلامت انسان‌ها شناخته شده و می‌تواند باعث ابتلا به بیماری هایی، چون دیابت، کبد چرب، پوکی استخوان، انواع سرطان، ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی، بروز مشکلات ناباروری در زنان و مردان و نیز افزایش کلسترول بد خون شود.


خانم‌ها به‌ویژه بیشتر از آقایان باید از خوردن این نوع شکلات‌ها اجتناب کنند، زیرا روغن سویا و لسیتین حاوی موادی است که سبب ساخت میزان بالایی هورمون استروژن در بدن می‌شود و پیامد آن برای خانم‌ها ناباروری، تمایلات احساسی کم، بروز فیبروم رحمی حتی در سنین کم باروری، ابتلا به سندروم پلی کیستیک و حتی سرطان سینه است.


پس از این به بعد هرگاه گذرتان به یکی از این مغازه‌های خوش رنگ با شکلات‌های وسوسه کننده و فروشنده‌های بازاریاب افتاد، لحظه‌ای به خطرات تشریح شده در این مطلب بیاندیشید و از خوردن این سموم خوش طعم خودداری کنید.


منبع: برنا


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب