رژیم غذایی افراد دیابتی چگونه باشد؟
مهدی احتشامی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به این که در فرد نرمال قند خون ناشتا کمتر از ۱۰۰ است؛ بیان کرد: افرادیکه بدنشان انسولین در بدنشان از بین رفته و یا نسبه به آن مقاوم میشود قندخونشان بهطور معمول بین ۹۶ تا حدود ۱۱۲ میلیگرم در دسی لیتر میشود و به بیماری دیابت مبتلا میشوند که در صورت درمان نشدن این بیماری خود باعث بیماریهای قلبی، کلیوی، سکته، نابینایی و صدمه به سیستم عصبی میشود.
وی در خصوص خوراکیهای مضر برای افراد دیابتی گفت: بیماران دیابتی باید از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا، مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، پنیر پیتزا، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی و هم چنین موادغذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس، مانند لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذاهای سرخ شده، گوشتهای قرمز پرچرب و روغن جامد خودداری کنند.
این متخصص تغذیه بیانکرد: قندهای ساده نظیر قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینی، نوشابههای گازدار، انواع بستنی و آب میوههای تجاری نیز برای افراد مبتلا به دیابت مضر است.
احتشامی در مورد اینکه افراد دیابتی باید کدام مواد را در رژیم غذایی خود بیشتر مصرف کنند، اظهار کرد: تمامی سبزیجات به خصوص سبزیجات تیره رنگ و برگدار، مصرف متعادل میوهها، حبوبات، نانهای سبوسدار مانند نان سنگک، شیر و ماست کمچرب، روغن زیتون و گردو، ماهی و غذاهای دریایی به افراد دیابتی توصیه میشود.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/