پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با اعلام این خبر بیان کرد: روز دانشجو بهانهای مبارک است که دانشجویان فهیم و ارزشمند ایران زمین در مراسم و رویدادهای مختلف گرد میآیند و با ارتباطات صمیمانه، و در فضایی آکنده از همدلی و طراوت، نظرات و دستاوردهای خود را به اشتراک میگذارند. در این راستا و به منظور افزایش روحیه همکاری و نشاط، مطابق رسم سالهای اخیر، نسبت به برگزاری پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز در خوابگاههای دانشجویی واحد دامغان اقدام شد.
سید رضا جزءمؤمنی افزود: برگزاری مسابقات آشپزی به منظور آموزش تغذیه هوشمند و بهره گیری از حداقل امکانات برای تهیه غذاهای سالم و جایگزینی غذای ایرانی غنی در سبد غذایی دانشجویان به جای فست فودهاست. متأسفانه در سالهای اخیر استفاده از غذاهای آماده و فست فودها در بین دانشجویان بسیار رایج شده است که مصرف غذاهای آماده در حالی با استقبال زیاد خانوادهها و بویژه قشر دانشجو روبهرو شده است که یکی از عوارض استفاده از این نوع غذاها، افزایش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.
وی یادآور شد: افسردگی که بیماری ناتوانکننده و شایع در سراسر دنیا است و شامل کاهش قدرت تفکر، کاهش اعتماد بهنفس و علاقه به فعالیتهای طبیعی زندگی است، در کمین مصرف کنندگان فست فودها خواهد بود.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان گفت: این مسابقات در قالب گروههای دانشجویی دو نفره برگزار شد که پس از داوریهای صورت گرفته، به تیمهای برتر جوایزی به ارزش چهار میلیون و پانصدهزار ریال به همراه لوح سپاس اهدا شد.
انتهای پیام/