۱۲/ اسفند /۱۴۰۳
16:50 18 / 09 /1394
در خوابگاه‌های دانشجویی واحد دامغان

پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز برگزار شد

همزمان با برگزاری جلسات و برنامه‌های متعدد، پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، در خوابگاه‌های دانشجویی واحد دامغان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با اعلام این خبر بیان کرد: روز دانشجو بهانه‌ای مبارک است که دانشجویان فهیم و ارزشمند ایران زمین در مراسم و رویدادهای مختلف گرد می‌آیند و با ارتباطات صمیمانه، و در فضایی آکنده از همدلی و طراوت، نظرات و دستاوردهای خود را به اشتراک می‌گذارند. در این راستا و به منظور افزایش روحیه همکاری و نشاط، مطابق رسم سال‌های اخیر، نسبت به برگزاری پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز در خوابگاه‌های دانشجویی واحد دامغان اقدام شد.


سید رضا جزءمؤمنی افزود: برگزاری مسابقات آشپزی به منظور آموزش تغذیه هوشمند و بهره گیری از حداقل امکانات برای تهیه غذاهای سالم و جایگزینی غذای ایرانی غنی در سبد غذایی دانشجویان به جای فست فودهاست. متأسفانه در سالهای اخیر استفاده از غذاهای آماده و فست فود‌ها در بین دانشجویان بسیار رایج شده است که مصرف غذاهای آماده در حالی با استقبال زیاد خانواده‌ها و بویژه قشر دانشجو روبه‌رو شده است که یکی از عوارض استفاده از این نوع غذا‌ها، افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است.


وی یادآور شد: افسردگی که بیماری ناتوان‌کننده و شایع در سراسر دنیا است و شامل کاهش قدرت تفکر، کاهش اعتماد به‌نفس و علاقه به فعالیت‌های طبیعی زندگی است، در کمین مصرف کنندگان فست فود‌ها خواهد بود.


معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان گفت: این مسابقات در قالب گروه‌های دانشجویی دو نفره برگزار شد که پس از داوری‌های صورت گرفته، به تیم‌های بر‌تر جوایزی به ارزش چهار میلیون و پانصدهزار ریال به همراه لوح سپاس اهدا شد.


گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/

ارسال نظر