دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زندگی با کرونا/122

کنترل محیطی برای مقابله با کرونا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی چگونه است؟

راهنمای کنترل محیطی مقابله با کرونا ویروس درفروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی اعلام شد.
کد خبر : 541283
157176913.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کرونا ویروس در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های بهداشت فردی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست‌اندرکاران موادغذایی الزامی است.



  • استفاده از وسایل حفاظت فردی ماسک و دستکش در تمام زمان‌های کشیک کاری برای تمام شاغلین از جمله عرضه‌کننده و فروشنده موادغذایی و نظایر آن الزامی است.



  • تعویض ماسک و دستکش در تواتر زمانی کوتاه و شستشوی و ضدعفونی دائمی دست‌ها با محلول‌های پایه الکل ضروری است.



  • عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.



  • رعایت فاصله با مشتریان، مراجعین و همکاران حداقل یک متر در هنگام ارائه خدمت ضروری است.



  • نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنند.



  • مدیر فروشگاه موظف است دستمال کاغذی جهت استفاده مشتریان در کنار کارت خوان‌ها قرار دهد.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای موادغذایی، مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از: 



  • کلیه قفسه‌ها و میز کار و میز سرویس به‌طور مستمر بعد از پایان هر شیفت کاری که در دسترس مشتری و شاغلین قرار می‌گیرند شستشو و گندزدایی شوند.



  • استفاده از قندان و نمکدان و نظایر آن تا اطلاع ثانوی ممنوع است.


 



  • کلیه قفسه و ویترین و سطوح قابل دسترسی مشتریان به‌طور مرتب تمیز و گندزدایی شوند.


انتهای پیام/۴۱۰۵


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب