دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
زندگی با کرونا/۱۲۰

کنترل محیطی کرونا در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی چگونه است؟

راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی اعلام شد.
کد خبر : ۵۴۰۲۸۷
157071810.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی کرونا ویروس در کیوسک‌های مطبوعاتی و موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.


بخشی از دستورالعمل‌های بهداشت فردی در کیوسک‌ها بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است: 



  • داشتن کارت بهداشت برای کلیه دست‌اندرکاران موادغذایی الزامی است.

  • مسئول چیدمان کتاب، مجله و موادغذایی موظف به استفاده از دستکش یکبار مصرف است.

  • دریافت وجه و تحویل اجناس توسط متصدی با دستکش انجام شود.

  • عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.

  • در هنگام نظافت از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده شود.


راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصله‌گذاری اجتماعی در آمبولانس‌ها، مواردی را به‌منظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از: 



  • شستشو و گندزدایی مستمر ظروف و تجهیزات مورد استفاده در کیوسک‌های عرضه موادغذایی

  • وسایل نظافت پس از هر بار نظافت گندزدایی شود.

  • برای تمیز کردن سطوح، قفسه و ویترین از دستمال یکبار مصرف استفاده شود.


انتهای پیام/۴۱۰۵


گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر