طبع، خواص، مضرات و مُصلح تره کوهی یا والک در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کولین موجود در این گیاه به عنوان ماده پیام آور شیمیایی در مغز عمل میکند؛ تره کوهی با نام علمی، گیاهی علفی است که مزهاش شبیه پیازچه خام است؛ گنجاندن مقدار کافی کولین در رژیم غذایی قدرت یادگیری را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد.
این گیاه منبع غنی از پلی فنولز و دوستدار قلب شما است؛ البته شاید طعم تند شبیه سیر و پیاز آن را دوست نداشته باشید
این گیاه شبیه پیاز میباشد. گلهای سفید و کوچک ستارهای شکل این گیاه در میان برگهای پهن و براق آن خودنمایی میکند.
لازم به یادآوری است این گونه گیاهان وحشی را بدون شناسایی کامل نباید مصرف کرد.
خواص و مضرات والک
- ادرار آور است و با این خاصیت رطوبات زائد بدن را دفع میکند.
- باعث کاهش رطوبت معده و هضم بهتر غذا میشود.
- والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.
- خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى کند.
- مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جای آن می شود. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد.
- والک با انبساط ملایم عروق خونی سبب کاهش فشار خون می شود.
- سرشار از ویتامین C بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشد.
- ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد مى کند.
- سیر کوهی برای کسانی که تنگی عروق دارند و همچنین برای سرگیجه
- بسیار مفید است.
- مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است.
- والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی های هاضمه کمک می کند و خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است.
- مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می شود.
- بوی بد دهان را از بین میبرد.
- اثر سم گزش حشرات را کم میکند.
- ضماد عصاره آن در درمان زگیل موثر است.
- این گیاه ضد عفونى کننده ی قوى است؛ به هضم غذا کمک مى کند و ضد کرم معده و کرم کدو است.
- اثر خوبى بر روى اعصاب دارد و از آن براى درمان نسیان، تقویت اعصاب و اشخاص فلج استفاده می کنند.
- تسکین دهنده ی درد روماتیسم ، سیاتیک و نقرس مى باشد.
- ادرار را باز مى کند و رنگ چهره را نیکو مى سازد.
- پادزهر سموم حیوانى و غذایى هست.
- از والک در تهیه سبزی پلو و کوکو میتوان استفاده کرد.
طبع والک چیست؟
مزاج آن گرم و خشک است.
مصلح والک یا تره کوهی چیست؟
کاسنی و گشنیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج والک (تره کوهی) هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/