طبع، خواص، مضرات و مُصلح سیرابی در ویکی آنا
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، برخلاف تصور عموم که خوردن غذاهایی مثل کله پاچه و سیرابی را مختص ایرانیان می دانید، روز ۲۴ اکتبر هر سال روز جهانی «سیرابی» است. سیرابی فواید زیادی برای سلامت بدن دارد و در عین حال زیاده روی در مصرف آن می تواند به سلامت بدن تاثیر منفی بگذارد.
سیرابی لایه داخلی معده گوسفند و گاو و در مجموع چارپایان علفخوار است. شاید در برخورد نخست به خاطر بوی نامطبوع سیرابی احساس کنید از آن متنفر هستید و قطعا لب به آن نخواهید زد اما در صورت تمیز کردن این قسمت از معده احشامی مثل گوسفند و گاو میتوانید یک سوپ یا آبگوشت لذیذ درست کنید که اتفاقا سرشار از انواع ویتامین و مواد معدنی است.
خواص و مضرات سیرابی
- ارزش غذایی بالایی داشته و سبب تقویت قوای جسمی میشود.
- کمک در درمان بیماری های عصبی و افسردگی
- درمان زخم معده و اثنی عشر
- ضد سرطان است.
- سیرابی سرشار از زینک است.
- ملین است و یبوست را درمان میکند.
- مفید برای افراد مبتلا به بیماری ام اس MS
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- تقویت و کمک به تولید اسپرم سالم
- سیرابی یکی از مواد غذایی مفید برای رشد و تقویت کودکان است.
- اگر به خوبی پخته نشود، دیر هضم است.
- مفید در رشد و تقویت کودکان
- برای تقویت معده و روده عالی است.
- تقویت و درمان ریزش مو
- چون جایگاه فضولات حیوان است، باید خوب شسته شده سپس پخته شود.
- مصرف افراطی سیرابی منجر به قولنج، کندذهنی و تضعیف بینایی میشود.
- از آنجا که چربی آن زیاد است، در صورت مدامت در مصرف، باعث بالا رفتن چربی خون میشود.
- در بدن رطوبت و بلغم ایجاد مینماید بنابراین کسانی که مزاج سرد یا رطوبتی دارند نباید مصرف کرده و یا درصورت مصرف از گرمیجاتی همچون مرزه، دارچین، زنجبیل، گلپر و سرکه برای اصلاح و بهبود خواص و مزاج سیرابی استفاده کنند.
طبع سیرابی چیست؟
مزاج آن گرم و تراست.
مصلح سیرابی چیست؟
گلپر، سرکه، مرزه، زنجبیل و دارچین از مصلحات سیرابی هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/