دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 بهمن 1393 - 16:39
یک فوق تخصص گوارش و کبد:

خوب جویدن غذا منجر به تسکین دردهای شکمی می‌شود

یک فوق تخصص گوارش و کبد عنوان کرد: خوب جویدن غذا منجر به افزایش میزان ترشح بزاق دهان و در نتیجه کاهش دردهای شکمی و معده می‌شود.
کد خبر : 530

دکتر محمود اسحاق حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه پزشکی خبرگزاری آنا درباره تاثیر جویدن غذا در تسکین درد‌های شکمی گفت: دهان انسان روزانه حدود 800 تا 1000 سی‌سی بزاق ترشح می‌کند که جویدن غذا، آدامس، میوه و سبزیجات منجر به افزایش ترشح این میزان می‌شود. زمانی این حجم از بزاق وارد معده می‌شود منجر به کاهش التهاب و دردهای معده و شکمی می‌شود به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود مواد غذایی سخت و سفت را به درستی بجوند.


وی افزود: مواد مصرفی انسان باید توسط جویدن به قطعات ریز، قابل هضم و جذب تبدیل شود. زمانی که انسان به درستی مواد غذایی و سبزیجات را نجود منجر به کاهش قدرت هضم و در نتیجه کاهش میزان جذب می‌شود که در نهایت هیچ ویتامینی جذب بدن نمی‌شود بنابراین به افراد توصیه می‌شود مواد مصرفی را به درستی بجوند و آن را به قطعات کوچک و قابل جذب خرد کنند.


این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هربار جویدن نیرویی معادل 250 کیلوگرم بر غذا وارد می‌کند گفت: پس افراد باید توجه داشته باشند که این نیرو باید به درستی بر مواد غذایی وارد شود. غذا باید به گونه‌ای جویده شود که به راحتی قورت داده شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب