طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت کبک در ویکی آنا
گوشت کبک دارای ارزش غذایی بالایی است مقدار پتاسیم در گوشت این پرنده فراوان است و همچنین گوشت این پرنده دارای مواد معدنی از جمله کلسیم، فسفر، منیزیم، و مقدار کمی آهن و گوگرد است.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است. گوشت کبک معمولاً جزء غذاهای لوکس محسوب می شود و قیمت بالا و مخصوص به خود دارد. گوشت این پرنده، به علت داشتن جنب و جوشهای فراوان از لحاظ لذیذی از گوشت مرغ، شترمرغ و بوقلمون بالاتر و خوش طعمتر می باشد.
گوشت کبک سفت است بهتر است بلافاصله پخته نشود و مدتی در هوای آزاد بماند.
خواص و مضرات گوشت کبک
- مصرف گوشت کبک از ابتلا به بیماری عفونتهای تنفسی پیشگیری می کند.
- از دیگر خواص مهم مصرف گوشت کبک، تولید کمتر اسید اوریک در بدن است. در نتیجه فعالیت کلیه ها را افزون می سازد و نقش موثری در دفع سموم بدن دارد.
- مصرف گوشت کبک برای تقویت حافظه مفید است.
- گوشت کبک ضعف عمومی بدن را از بین می برد.
- استفاده از گوشت کبک برای افرادی که که دوره نقاهت بیماری هستند موثر است.
- یکی از خواص مهم گوشت کبک در طب سنتی کمک به قطع تب است.
- گوشت آن لطیف و زود هضم است.
- ارزش غذایی آن زیاد است.
- گوشت کبک به دلیل جربی و کلسترول بسیار پایینی که دارد از خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.
- گوشت کبک غنی از پتاسیم است و مصرف آن برای افرادی که فشار خون بالا دارند مانعی ندارد.
- چربی پایین و پروتئین بالای گوشت کبک برای همگان (از رده کودک تا شخص سالمند) مفید و سلامت بخش است.
- گوشت کبک برای درمان بیماری هایی چون ضعف اعصاب و درد مفاصل موثر است.
- خون زیادی تولید میکند و چاق کننده است.
- در درمان بیماریهای سرد بلغمی و بیماریهای سرد مغز مؤثر است.
- نیروی جنسی را تقویت میکند.
- مصرف زیاد آن در بدن ایجاد خارش میکند.
- مصرف گوشت کبک در گرم مزاجان، هوای گرم و سرزمینهای گرم مضر است.
- چون گوشت کبک، مانند سایر گوشتها، منبع چربیهای اشباع است، زیاده روی در مصرف آن، در افراد دچار چربی خون بالا توصیه نمیگردد.
طبع گوشت کبک چیست؟
مزاج گوشت کبک گرم و خشک است.
مصلح گوشت کبک چیست؟
ترشیهای طبیعی و سکنجبین مصلح گوشت کبک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/