برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تیران
فرهاد مصرینژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تیران درباره برداشت زعفران از مزرعه 2 هزار متر مربعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران اظهار کرد: برداشت گُل زعفران در اقلیم شهرستان تیران از آبان آغاز میشود و تا یک ماه ادامه دارد و با توجه به شرایط آبوهوا و خاک، محصول زعفران شهرستان تیران و کرون از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
وی درباره بازدهی گیاه زعفران عنوان کرد: راندمان اقتصادی عملکرد گلدهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آن آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد و بعد از پنج سال امکان فروش پیاز زعفران فراهم میشود. گیاه زعفران ازجمله گیاهانی است که مقابل کمآبی مقاومت و در طول رشد به چهار بار آبیاری نیاز دارد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران گفت: خواص زعفران ضدسرطان و افسردگی، آرامبخش، نشاطآور، کاهش چربی و کلسترول خون، پیشگیری از بیماریهای قلبی و... است و از آن برای درمان کمخونی، معده درد، آسم، بیماریهای پوستی و... استفاده میشود.
مصرینژاد افزود: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان تیران و کرون 90 هکتار و عملکرد آن بهطور متوسط پنج کیلوگرم در هکتار است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/