دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1399 - 19:00

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت گوسفند در ویکی آنا

گوشت گوسفند غنی از آهن، ویتامین ب، کولین و سلنیوم می باشد. 
کد خبر : 527206
goosht-goosfand.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، گوشت بره دارای مقدار کمی چربی است و طعمی دلپذیر دارد . مزه این گوشت بستگی به سن بره دارد و هر چه سن آن بیشتر شود، گوشتش هم سفت تر می شود.


گوشت گوسفندهای زیر یک سال، گوشت بره و گوشت گوسفندهای بزرگسال با نام گوشت گوسفندی شناخته می شود.


شاید از نظر عده ای گوشت گوسفند و بز یکی باشد اما تفاوت های در خواص این دو گوشت وجود دارد، گوشت بز می تواند جایگزین خوبی برای گوشت گوسفند باشد اما گوشت بز مزایا و طعم گوشت بره را ندارد و از نظر قیمت نیز گوشت بره گران تر است.


خواص و مضرات گوشت گوسفند



  • بهتر است از گوشت گوسفندی استفاده گردد که همان روز ذبح شده است.

  • خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان آن که به همراه عسل و سرکه پخته شده باشد فوق العاده مقوی بدن بوده؛ مانع غش و خفقان می شود.

  • کولین و سلنیوم موجود در این گوشت باعث می شود تا از حملات سلول های سرطانی در بدن پیشگیری کند. گوشت گوسفند دارای لینولئیک اسید می باشد که باعث می شود با تومورهای بدخیم مبارزه کند.

  • گوشت گوسفند برای استخوان ها و دندان ها بسیار مفید می باشد.

  • گوشت گوسفند دارای کلسیم بالایی می باشد که برای بدن مفید است.

  • گوشت گوسفند به دلیل داشتن امگا سه و ویتامین ب دوازده باعث می شود تا از ابتلای کودکان به بیماری اوتیسم جلوگیری شود.

  • ثابت شده است که گوشت گوسفند برای جلوگیری از سکته ناگهانی بسیار مفید می باشد.

  • اگر شما گوشت گوسفند را به صورت منظم میل کنید به کاهش وزن دست پیدا می کنید. گوشت قرمز دارای پروتئین زیاد و چربی کم می باشد.




  • خیلی از افراد معتقدند که گوشت قرمز ویتامین ندارد اما باید بگوییم که گوشت قرمز دارای ویتامین ب یک است. گوشت قرمز باعث می شود تا انرژی لازم در طول روز فراهم شود و باعث تقویت بنیه بدن می شود.

  • گوشت بره دارای فسفر زیادی می باشد، می دانیم که فسفر برای فعالیت های مغزی بسیار مفید است.

  • گوشت بره حاوی مقدار زیادی فولیک اسید است که از آسیب رسیدن به عصب کودکان تازه متولد شده جلوگیری می کند.

  • غذاییت زیادی دارد و علاوه بر تامین گرمی و تقویت بدن، چاق کننده نیز هست.

  • گوشت گوسفند یک منبع عالی از انرژی می باشد.

  • خون خوبی از آن تولید می‌شود.

  • زودهضم است (به شرطی که سن حیوان کمتر از دو سال باشد).

  • گوشت بره دارای مقادیر زیادی پروتئین بوده که می تواند ماهیچه ها را به خوبی تقویت کند.

  • به دلیل سلنیوم موجود در گوشت گوسفند که حاوی آنتی اکسیدان های فراوان می باشد می توانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود از آن بهره بگیرید.

  • در صورتی که گوشت گوسفند به صورت متعادل در رژیم غذایی شما قرار بگیرد هیچ گونه ضرری ندارد ولی در صورتی که مصرف آن بیش از حد باشد می تواند باعث مشکلات و بیماری هایی مثل افزایش کلسترول ، فشار خون ، نقرس و … شود.


 


طبع گوشت گوسفند چیست؟


مزاج  گوشت گوسفند گرم و تر است.



مصلح گوشت گوسفند چیست؟


گشنیز، مرزه و سماق مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوسفند هستند.


 



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب