طبع، خواص، مضرات و مُصلح جگر سفید در ویکی آنا
در جگر سفید میزان کالری و پروتئین بالایی وجود دارد و میتواند بعنوان یک غذای سالم مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، ریه یا شش دام نام دیگر جگر سفید است که میتوانید با پخت آن یک غذای سالم را میل کنید.
بر حسب اولویت باید بگوییم اول گوشت بخورید. بعد جگر سیاه و بعد جگر سفید.
شاید اصلی ترین خواص جگر سفید رشد استخوان باشد. ولی اگر بخواهیم همه خواص جگر سفید و گوشت و جگر سیاه را بررسی کنیم باید بگوییم از بین این سه تا گوشت فایده بیشتر و ضرر کمتری دارد.
در ردیف بعدی جگر سیاه قرار دارد. نسبت به گوشت جگر سیاه خواص کم و ضررهای بیشتری دارد. ولی خب باز هم نسبت به جگر سفید بهتر است.
خواص و مضرات جگر سفید
- به پیشگیری از پوکی استخوان و رشد استخوانها کمک میکند.
- جگر سفید درصد چربی کمتری نسبت به جگر سیاه و گوشت قرمز دارد.
- از دیگر خواص جگر سفید وجود مقدار زیادی ویتامین B12 در آن است که باعث درمان کم خونی می شود.
- درصد پروتئین و چربی جگر سفید نسبت به جگر سیاه و گوشت قرمز کمتر است.
- درصد کلسترول جگر سفید نسبت به جگر سیاه و گوشت قرمز بیشتر است.
- غذائیت جگر سفید یا ریه بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت میگیرد.
- آب پز آن، خوب نیست ولی کباب آن به شرط آنکه قبلاً در سرکه خوابانده باشند کم ضرر است.
- برای بیماران تبدار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع میباشند و هوسخوردن گوشت دارند، اجازه داده میشود که آن را به صورت کباب و از قسمتهای اطراف و بیرگ و ریشه آن مصرف کنند.
- زیاده روی در مصرف جگر سفید، باعث آسیب به معده میشود.
- جگر سفید دارای چربی کمی است اما مدامت در مصرف آن، بالا رفتن چربی و کلسترول خون را به دنبال دارد.
- در برخی از افراد موجب بروز دل پیچه، اسهال و استفراغ میگردد.
- جگر سرشار از ویتامین آ و مس است در صورت مصرف بیش از حد جگر امکان مسمومیت هیپرویتامینوز آ و مسمومیت مس در انسان ها وجود دارد.
- شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است.
طبع جگر سفید چیست؟
مزاج آن گرم و تر است.
مصلح جگر سفید چیست؟
دارچین، شکر سرخ یا سفید مصلح ضرر و بهبود دهنده خواص و مزاج شش (جگر سفید) هستند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/