دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مهر 1399 - 12:20
یاسینی در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

بررسی تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی/ غنی‌سازی ترکیبات غذایی با امگا ۳ ممکن است؟

رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: این مرکز تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی را بررسی و در زمینه‌های مختلف با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی همکاری می‌کند.
کد خبر : 522554
0u_3.jpg

سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره همکاری مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی استان مرکزی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: حوزه‌هایی که این مرکز برای همکاری پیشنهاد داده متعدد بوده و برای نمونه اکنون در حال تحقیق  تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی هستیم که به کنسرسیوم امنیت غذایی پیشنهاد همکاری در این زمینه داده‌‌ایم.




بیشتر بخوانید:


ارتقای کمی و کیفی محصولات استراتژیک برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی


تأمین امنیت غذایی با اجرای طرح‌های کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه


استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی


دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد




وی افزود: همکاری این واحد دانشگاهی با کنسرسیوم امنیت غذایی در زمینه‌های مختلف از جمله شیرینی‌جات ویژه شیرینی‌های سنتی یزد، روغن‌ها و فرآورده‌های روغنی ویژه فراورده‌های کنجدی، فراورده‌های لبنیات، آبمیوه و نوشیدنی‌ها، غذاهای سنتی, فرآورده‌های پروبیوتیک، بافت و خواص بیوفیزیک مواد غذایی، استخراج ترکیبات فراسودمند از ضایعات مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، قند، نبات، عصاره، اسانس و کاربرد آنها خواهد بود.


رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: با توجه به تعدد حوزه‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و تجارب موفق آن، مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی به این واحد دانشگاهی سپرده شد و ما همه انرژی خود را صرف همکاری با این کنسرسیوم می‌کنیم.


تازه‌ترین فعالیت مرکز تحقیقات واحد یزد


سید علی یاسینی


یاسینی اضافه کرد: اعتقاد دارم که هم‌افزایی توان واحدهای دانشگاهی که هدف مشترک دارند، رسیدن دانشگاه را به این هدف تسریع می‌کند و مانع تکرار پروژه‌ها، دوباره‌کاری و اتلاف انرژی خواهد شد. برای رسیدن به هدف مشترک، انجام کار هماهنگ و ایجاد کنسرسیوم ضروری بوده تا همراه و همپای آن حرکت کنیم که اکنون آغاز این همکاری کلید خورده است.


وی درباره تازه‌ترین فعالیت مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد عنوان کرد: اکنون همزمان در زمینه تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی، جلوگیری از دوفازی شدن فرآورده‌های روغنی و غنی‌سازی برخی ترکیبات مانند ارده و حلواارده با امگا ۳ پروژه‌هایی را تعریف کرده و مشغول کار تحقیقاتی هستیم.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب