نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه با ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی/ «سیترات سدیم» تولید میشود

سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: با وجود ضرورت و تأکید نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه؛ اما بهطور کلی این دو نهاد مسیر متفاوتی را طی میکنند؛ بنابراین اقدامات انجامشده در زمینه نزدیکسازی این ارتباط را به فال نیک گرفته و به راهاندازی مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه اقدام کردیم.
وی با بیان اینکه خلأ کار علمی در صنایع کوچک مشهود است و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تلاش میکنند تا بخشی از این خلأ را پرکنند، افزود: اکنون پروژههایی مانند بررسی تأثیر ازن بر مغزهای خوراکی و تولید سیترات سدیم در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعال هستند.
یاسینی، عقد قراردادها، تفاهمنامهها و استقبال از همایشهای مرکز تحقیقات غذا و شیرینی را مهمترین دستاوردهای این مرکز نام برد و اضافه کرد: دانشجویان در چارچوب این تفاهمنامهها توانستهاند فعالیتهای خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.
رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به آنا گفت: این مرکز تعامل نسبتاً خوبی با نهادها و مراکز مربوط داشته و هرچند حرکت در مسیر تحقیق آهسته است؛ اما یخهای ارتباط علم و صنعت در این مسیر آب میشود.
یاسینی درباره جایگاه پایاننامههای دانشجویی و طرحهای پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی عنوان کرد: با تفاهمنامههایی که با برخی صنایع امضا شده، بسیاری از دانشجویان رشته صنایع غذایی توانستهاند پایاننامههای خود را در این کارخانهها انجام دهند.
وی با ارزیابی اقدامات مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره ادامه فعالیت این مرکز مطرح کرد: در این باره تا حدودی نیاز به صبوری سازمان مرکزی است؛ زیرا عادت جدایی صنعت از دانشگاه طولانیمدت بوده و نیاز به تدبیر و تأمل دارد.کرونا نیز مزید بر علت شده و توانسته تولید شیرینیجات و بسیاری از مواد غذایی را به حداقل برساند. در زمان کاهش جدی درآمد، صنایع کمتر به تحقیق و توسعه بها میدهند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/
افزایش دامنه فعالیت مرکز تحقیقات زیستفناوری پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر
کسب رتبه دوم علوم پزشکی کشور توسط مرکز تحقیقات زیستفناوری دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر
بررسی تأثیر ازن روی سالمسازی مغزهای خوراکی/ غنیسازی ترکیبات غذایی با امگا ۳ ممکن است؟
از احیای ساختمان تاریخی «امتیاز» تا انجام پژوهشهای کاربردی/ مرکز تحقیقاتی که ۲۱ عضو هیئت علمی فعال دارد
- ساک دستی
- ثبت شرکت
- بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران
- پالت پلاستیکی
- خرید ادویه
- خرید فالوور واقعی
- فونیکس
- خشکشویی آنلاین اکتیو کلینرز
- آهنگ جدید
- سفارش چاپ پرچم
- تلفن ابری
- صرافی نوبیتکس
- صرافی توبیت
- ال بانک
- انبار هوشمند فلزات گرانبها
- اهنگ جدید
- خرید قهوه
- اخبار بورس
- چک لیست لوازم اسکی
- وکیل
- رزرو بلیط هواپیما
- خرید هاست