۱۶/ اسفند /۱۴۰۳
12:08 19 / 08 /1399
یاسینی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه با ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی/ «سیترات سدیم» تولید می‌شود

رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی راهکاری برای نزدیک کردن ارتباط صنعت و دانشگاه بوده است.
photo_2020-09-23_16-07-15.jpg

سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره ایجاد مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد اظهار کرد: با وجود ضرورت و تأکید نزدیکی ارتباط صنعت و دانشگاه؛ اما به‌طور کلی این دو نهاد مسیر متفاوتی را طی می‌کنند؛ بنابراین اقدامات انجام‌شده در زمینه نزدیک‌سازی این ارتباط را به فال نیک گرفته و به راه‌اندازی مرکز تحقیقات غذا و شیرینی در دانشگاه اقدام کردیم.


وی با بیان اینکه خلأ کار علمی در صنایع کوچک مشهود است و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تلاش می‌کنند تا بخشی از این خلأ را پرکنند، افزود: اکنون پروژه‌هایی مانند بررسی تأثیر ازن بر مغزهای خوراکی و تولید سیترات سدیم در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد فعال هستند.


یاسینی، عقد قراردادها، تفاهم‌نامه‌ها و استقبال از همایش‌های مرکز تحقیقات غذا و شیرینی را مهم‌ترین دستاوردهای این مرکز نام برد و اضافه کرد: دانشجویان در چارچوب این تفاهم‌نامه‌ها توانسته‌اند فعالیت‌های خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.


 رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به آنا گفت: این مرکز تعامل نسبتاً خوبی با نهادها و مراکز مربوط داشته و هرچند حرکت در مسیر تحقیق آهسته است؛ اما یخ‌های ارتباط علم و صنعت در این مسیر آب می‌شود.


یاسینی درباره جایگاه پایان‌نامه‌های دانشجویی و طرح‌های پژوهشی استادان و اعضای هیئت علمی در مرکز تحقیقات غذا و شیرینی عنوان کرد: با تفاهم‌نامه‌هایی که با برخی صنایع امضا شده، بسیاری از دانشجویان رشته صنایع غذایی توانسته‌اند پایان‌نامه‌های خود را در این کارخانه‌ها انجام دهند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی با ارزیابی اقدامات مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره ادامه فعالیت این مرکز مطرح کرد: در این باره تا حدودی نیاز به صبوری سازمان مرکزی است؛ زیرا عادت جدایی صنعت از دانشگاه طولانی‌مدت بوده و نیاز به تدبیر و تأمل دارد.کرونا نیز مزید بر علت شده و توانسته تولید شیرینی‌جات و بسیاری از مواد غذایی را به حداقل برساند. در زمان کاهش جدی درآمد، صنایع کمتر به تحقیق و توسعه بها می‌دهند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


ارسال نظر