دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زندگی با کرونا/100

خطر ابتلا به کرونا با خوردن شیرینی/ نظر متخصصان تغذیه چیست؟

در این روزهایی که کرونا در کشور شدت بیشتری پیدا کرده است متخصصان تغذیه در مورد خطرات استفاده از شیرینی هشدارهایی دادند.
کد خبر : 522370
french-cream-puffs-copy.jpg

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، متخصصان تغذیه و رژیم درمانی عقیده دارند که ویروس کرونا در دمای بالا از بین خواهد رفت؛ اما این درحالی است که ممکن است شیرینی به ویروس آلوده نباشد، اما هنگام قرار دادن در جعبه از طریق دست آلوده فرد فروشنده شیرینی ناقل ویروس شود و یا اینکه خود جعبه از قبل به ویروس کرونا آلوده شده باشد.


در این روز‌های کرونایی یکی از مهم‌ترین خوراکی‌هایی که باید از لیست برنامه غذایی حذف کنید، شیرینی جاتی مانند نوشابه، قند، شکر و ... است؛ چرا که استفاده از آن‌ها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن خواهد شد و با توجه به شرایط پیش آمده تنها راه مقابله با آلودگی تقویت سیستم ایمنی بدن و رعایت اصول بهداشتی است.


رشد ویروس و باکتری در شیرینی جات‌ تر نسبت به شیرینی جات خشک به علت اینکه ویروس‌ها در جای مرطوب پیشرفت زیادی دارند، بیشتر خواهد بود، اما شیرینی جات خشک به علت اینکه بیشتر در خانه تهیه می‌شوند اگر آن‌ها را بعد از پخت مجدد گرم کنیم دیگر ناقل به ویروس نخواهند بود.


به یاد داشته باشید که مصرف مواد شیرینی زا در این روز‌ها ممکن است علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی، سلامت دندان‌های شما را به خطر اندازد و با بسته بودن مراکز درمانی و کلینیک‌های دندان پزشکی ممکن است درد زیادی به علت خراب شدن دندان‌ها گریبانگیر شما شود.


انتهای پیام/4148/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب