![فرمان مطالبات فناوران در مسیر پاستور؛ آقای رئیس جمهور حوزه فناوری را تقویت کنید](/files/fa/news/1403/4/16/586374_674.jpeg)
ایران فناور در دولت آینده؛ (۳۵)
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عدم استفاده مناسب از ماسک، رعایت فاصله ایمنی و اصول بهداشتی همچون ضدعفونی بهموقع دستها از مهمترین عوامل ابتلا به ویروس کرونا است.
در این میان اما بیتوجهی به مصرف موادغذایی خود میتواند حال بیماران کرونایی را بدتر کند. برخی از این موادغذایی مضر بدین شرح است:
توت فرنگی، محصولات لبنی، قهوه، موز، شکلات، میگو، چیپس، سوسیس، گردو، سرکه، کره، کیک، آناناس، پیازچه، جوانه گندم، بادمجان، اسفناج، خرمای خشک، انجیر، پاستیل، غذاهای سرخ کردنی، نوشید.
گفتنی است مصرف این خوراکیهای سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده و یا علائم آن را تشدید میکند.
انتهای پیام/4105
انتهای پیام/