دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 مهر 1399 - 16:52
به‌منظور افزایش امنیت غذایی؛

دانشگاه آزاد اسلامی اراک با مؤسسه سرم‌سازی رازی تفاهم‌نامه امضا کرد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به‌منظور برطرف‌کردن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی در حوزه‌های دامی، غذایی و فرآورده‌های بیولوژیک و ... با مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی تفاهم‌نامه همکاری منعقد کرد.
کد خبر : 519649
photo_2020-09-30_15-20-44.jpg

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در حاشیه مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین این دانشگاه و مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی منطقه مرکزی گفت: این تفاهم‌نامه در راستای چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران به‌منظور اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی – دانش‌بنیان امنیت غذایی امضا شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌‏‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری برای استمرار ارتباط سازمان‌‏یافته به‌منظور برطرف‌کردن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی در حوزه‌های دامی، غذایی و فرآورده‌های بیولوژیک و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی – دانش‌بنیان در این زمینه است.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: برای تحقق همکاری و اجرای مفاد تفاهم‌نامه، کارگروه مشترکی با عضویت نمایندگان منتخب طرفین (مدیران و متخصصان) تعیین و به طرف مقابل معرفی می‌شوند.


در این مراسم، شمس‌الدین قائم مقامی (رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی) به‌عنوان نماینده مؤسسه و افشین اسماعیلی‌فر (رئیس پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک) به‌عنوان نماینده واحد اراک برای پیگیری و اجرایی شدن مفاد تفاهم‌نامه معرفی شدند.


به‌گزارش آنا، این تفاهم‌نامه در 12 ماده و در 39 بند و 6 تبصره تنظیم و توسط  حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و سید ‌شمس‌الدین قائم‌مقامی رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی -  منطقه مرکزی امضا شد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب