چگونه آش رشته غلیط و خوشمزه درست کنیم؟
معروف ترین آش ایرانی آش رشته است که غالبا با کشک و گاهی سرکه و حتی ترشی سرو می شود. از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده میشود.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته به همراه نکات آن به شما آموزش دهیم.
روش پخت آش رشته
مواد لازم:
کشک/ 1 کیلو گرم
لوبیا چیتی/1 لیوان
نخود/ 1 لیوان
عدس/1 لیوان
لوبیا سفید/ 1 لیوان
آرد گندم/ 1 قاشق غذاخوری
رشته آش/ 600 گرم
پیاز داغ/1 لیوان
سیر داغ/ نصف لیوان
نعنا داغ/ به مقدار لازم برای تزیین
سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)/ 2 کیلو گرم
طرز تهیه آش رشته :
ابتدا حبوبات را از یک روز قبل خیس کنید و 2 الی 3 بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن برطرف شود و هم زود پخته شوند.
پیازها را با زرد چوبه سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید.
در قابلمه ای مناسب نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را ریخته و اجازه دهید بپزند، سپس عدس و سبزی خرد شده را نیز به مواد آش اضافه کنید.
یک الی دوقاشق آرد گندم را در آب سرد حل کنید و به مواد آش اضافه کنید.
زمانی که سبزی پخته شد، رشته را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به هم نچسپند.
وقتی که رشته ها پخته شدند، کشک را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
5 دقیقه بعد از اضافه کردن کشک، گاز را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش پخت آش سبزی شیرازی + فوت و فن خوشمزه تر کردن آن
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گوجه سبز با نکات طلایی
چه کنیم تا آش زیاد آبکی نباشد؟
تناسب آب و مواد آش رشته بستگی به میزان آب اولیه دارد. در دقایق پایانی پخت اگر احساس کردید آب آش زیاد تر از مواد آن است، کمی حرارت زیر شعله را بالا ببرید و در قابلمه را بردارید تا آش شما کمی آب را از دست بدهد.
فوت و فنها ی پخت آش رشته چیست؟
1-از قابلمه بزرگتر نسبت به مواد تان استفاده کنید.
2- سبزی های آش رشته باید بدون ساقه باشند و درشت خرد شده باشند.
3- بعد از اضافه کردن رشته و کشک، نمک آش را تست کنید.
4-رشته ی خوب و سبزی تازه طعم بهتری به آش می دهد.
5- حبوبات را از روز قبل بخیساند.
6-آرد را با آب جوش مخلوط کنید سپس به آش اضافه کنید.
انتهای پیام/