دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 شهريور 1399 - 00:19
مدیرعامل پویا پروتئین عنوان کرد؛

اولویت‌ تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور چیست؟

مدیرعامل شرکت پویا پروتئین، اولویت‌ تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور را تحقیق روی طعم‌دهنده‌ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده‌های گیاهی، موشن‌گرافی، بررسی ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات عنوان کرد.
کد خبر : 512316
IMG_2224.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، محمود کریم‌نژاد در دیدار عبدالله قاسمی پیربلوطی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اظهار کرد: خروج از فضای تئوری و حضور استاد و دانشجو در صنایع با ایجاد پایلوت‌های تولیدی کوچک از ضرورت‌های ارتباط صنعت و دانشگاه است.


وی خاطرنشان کرد: حضور دانشجویان در صنعت در قالب‌های مختلف کارآموزی، طرح تحقیقاتی، کارورزی، مهارت‌افزایی، اجرای پروژه و انجام امور تحقیقاتی صنایع پروتئینی بسیار حائز اهمیت است و می‌تواند در پویایی دانشگاه نقش مهمی داشته باشد.


مدیرعامل شرکت پویا پروتئین تصریح کرد: تحقیق درباره تولید استابلایز(Stabilizer) که  عمدتاً وارداتی است و همچنین تحقیق روی طعم‌دهنده‌ها، طعم مواد غذایی و معطرکننده‌های گیاهی، بسته‌بندی، موشن‌گرافی و تبلیغات، بررسی ذائقه مردم، کنترل کیفی و رصد کامل محصولات از طریق js، بسته‌بندی محصولات از نیازمندی‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صنعت پروتئین در کشور است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب