با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
زندگی با کرونا/59
کارمندان چگونه از ابتلا به کرونا پیشگیری کنند؟
با توجه به اینکه کارمندان بیش از سایر کارکنان بهطور روزمره با سطوح آلوده به ویروس کرونا در تماس هستند، رعایت برخی نکات بهداشتی میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری کووید-19 داشته باشد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با تداوم شرایط کرونایی در کشور امکان قرنطینه و تعطیلی ادارات و کسب و کارها امکانپذیر نیست به همین دلیل برای اینکه بتوان فعالیتهای روزمره را در این شرایط ادامه داد رعایت نکاتی برای پیشگیری از کرونا امری ضروری است.
با توجه به اینکه یکی از مهمترین فعالیتهای روزمره، امور اداری بوده و بخش قابل توجهی از مردم به این نوع از مشاغل میپردازند در ادامه به موارد بهداشتی مهم بهمنظور پیشگیری از ابتلا به کرونا پرداخته خواهد شد، هر چند رعایت این موارد برای سایرین هم الزامی است و اشاره به کارمندان در این متن بهدلیل ترددهای مداوم و قرار داشتن در معرض سطوح آلوده است.
برخی از این نکات پیشگیرانه بدین شرح است:
- بلافاصله پس از رسیدن به منزل یا محل کار دستان خود را شسته و یا ضدعفونی کنید.
- تا شستشوی کامل، دستها را به چشم، دهان، بینی و گوش خود نزنید.
- در سرویسهای بهداشتی از سطلهای دردار پدالی استفاده کنید.
- در سطل زباله را با دست باز نکنید.
- دستگیره در و شیر آب را با دستمال کاغذی باز کنید.
- در مسیر اداره از لمس وسایل و سطوح عمومی پرهیز کنید.
- در مسیر اداره از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید.
- از قنددانهای اشتراکی استفاده نکنید.
- داخل آسانسور رو به درب بایستید.
- دکمه آسانسور را با دستمال کاغذی، خلال و یا گوشپاککن تمیز فشار دهید.
- پس از لمس سطوح آلوده همچون ثبت اثر انگشت ورود و خروج، زنگ و دستگیره اماکن عمومی، صفحه کلید دستگاه خودپرداز، مهر، استامپ، خودکار مشترک، صفحه موس و کیبورد دستها را بین 20 تا 30 ثانیه بشویید.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/
زندگی با کرونا/ 52
با زبالههای بیماران مبتلا به کرونا چکار کنیم؟ +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 53
توصیههای مهم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا
زندگی با کرونا/ 57
ضدعفونی کردن میوهها و سبزیها در روزهای کرونایی +اینفوگرافیک
زندگی با کرونا/ 58