دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 مرداد 1399 - 17:19
با حضور مسئولان؛

ظرفیت‌های تحقق امنیت غذایی دانه‌های روغنی بررسی شد

ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی در سراسر کشور به‌منظور تحقق امنیت غذایی دانه‌های روغنی با حضور مسئولان دو نهاد بررسی شد.
کد خبر : 507475
000000000.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک،  ظهر امروز نشست تخصصی با حضور  حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، علیرضا مهاجر مشاور وزیر و مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی، غلامحسین خدرایی معاون طرح دانه‌های روغنی، لیلا امامی رئیس گروه سویا طرح دانه‌های روغنی و افشین اسماعیلی‌فر رئیس پژوهشکده امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دفتر مجری طرح دانه‌های روغنی برگزار شد.  


در این جلسه چارچوب کلی همکاری پژوهشکده امنیت غذایی با طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی در حوزه کاربردی-دانش‌بنیان دانه‌های روغنی در سطح ملی و چگونگی بهره‌برداری از ظرفیت‌های طرفین در سراسر کشور به‌منظور تحقق امنیت غذایی دانه‌های روغنی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور مسئولان طرح دانه‌های روغنی، سازمان تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی نحوه همکاری نهایی شود.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب