خواص چای سبز لاغری برای کاهش وزن و تناسب اندام چقدر است؟
چای سبز چه تفاوتی با چای معمولی دارد؟
اما جدا از رنگ، ویژگیهای برگ چای نیز تحتتاثیر این تخمیر دچار تغییراتی میشود.
مسلما وقتی تخمیر در مدت زمان کمتری انجام گیرد، مواد مغذی موجود در برگ چای که مهمترین آنها از نظر سلامت تغذیهای، فلاونوئیدها یا ترکیبات آنتیاکسیدانی گیاهی هستند، بیشتر حفظ میشوند. از همین روست که در برگ چای سبز، ترکیبات آنتیاکسیدانی و فلاونوئیدها به مقدار قابل توجهی بیشتر از چای سیاه هستند.
آیا مصرف چای سبز لاغری واقعا وزن بدن را کاهش میدهد؟
صرفاً نوشیدن چای با هدف کاهش وزن نیز اقدامی منطقی به حساب نمیآید. اینکه افراد فقط با مصرف یک ماده غذایی خاص به لاغری دست پیدا کنند، نه توصیه میشود و نه علمی است؛ زیرا کاهش کالری دریافتی در مقایسه با کالری مصرفی است که میتواند بیشترین نتیجه یا همان کاهش وزن مورد انتظار را به همراه آورد.
مزایای مصرف روزانه چای سبز
اگرچه در بیشتر موارد از این چای به عنوان چای سبز لاغری نام برده میشود اما بهتر است بدانید این نوشیدنی سبزرنگ خواص شگفتانگیز دیگری هم دارد که شامل موارد زیر میشود:
پیشگیری از ابتلا به بیماری قندخون یا دیابت
معمولا با افزایش سن، قندخون هم کم کم بالا میرود، خصوصا اگر به رژیم غذایی خود توجه کافی نداشته باشیم. وزن به مرور زمان بالا رفته و به دنبال آن احتمال بروز دیابت نوع دو هم افزایش مییابد. مصرف روزانه پنج فنجان از این چای میتواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزهآسایی جلوگیری کند.
خاصیت آرامبخشی
این نوشیدنی گیاهی نوعی آرامبخش نیز محسوب میشود. با نوشیدن چای سبز سیستم عصبی بدن شما مقاومتر میشود و آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان میآورد. از آنجایی که بسیاری از بیماریها ارتباط مستقیم با استرس و سیستم عصبی دارند، نوشیدن این چای را میتوان به عنوان دارو برای تمام بیماریها مفید دانست.
پیشگیری از سرطان
مطالعات جدید نشان میدهد، ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در این نوع چای ممکن است رشد و پیشرفت سرطان پروستات را کاهش دهد.
حفظ شادابی و نشاط پوست
نوشیدن این چای به صورت روزانه و مداوم از رسیدن هر نوع آسیب به پوست پیشگیری میکند. آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز سلولهای پوست را در مقابل آسیبها به ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت میکند.
تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر
این نوشیدنی فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک میکند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر میشود.
نحوه مصرف چای سبز
بهترین زمان برای مصرف چای سبز یک الی دو ساعت قبل یا بعد از غذا و به میزان ۳ فنجان در طول شبانه روز است. به منظور مصرف برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز خشک را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید سپس آن را بنوشید.
هشدار
افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید چای سبز استفاده کنند و افرادی که میگرن دارند باید میزان مصرف کمی داشته باشند. زنان باردار نیز قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. توصیه می کنیم ارتباط چای سبز و کم کاری تیروئید را نیز بدانید و در صورتی که کم کاری تیرویید دارید در مصرف چای سبز احتیاط کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/
انتهای پیام/