توصیههای مهم برای رستوران رفتن در شرایط کرونا
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، استفاده از محیطهای عمومی مثل رستورانها در ایام شیوع کرونا رعایت نکات و توصیههای ویژه ای را میطلبد که بدون مراعات آنها امکان ابتلا و سرایت بیماری کووید-19 به شدت بالا میرود.
در وضعیتی که کارکنان رستوران ماسک نداشته باشند یا ورودی و یا اطراف صندوق شلوغ بوده و فاصله صندلیها کمتر از ۲ متر باشد، باید قید رفتن به آن رستوران را زد.
افراد بالای ۶۵ سال و افراد دارای بیماری زمینهای باید بسیار بیشتر احتیاط کنند.
این توصیههای مهم را برای رفتن به رستوران حتماً در نظر بگیرید:
1- اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
2- بلافاصله قبل از خوردن دستانتان را بشویید.
3- ساعات و رستورانهای خلوت تر را انتخاب کنید.
4- به محض اتمام غذا رستوران را ترک کنید.
5- رستورانهای روباز انتخاب بهتری هستند.
6- فقط برای خوردن و آشامیدن ماسکتان را بردارید.
7- سعی کنید تا جای ممکن به هیچ سطحی دست نزنید.
8- همراهتان یک ضدعفونی کننده داشته باشید.
9- تا جایی که ممکن است غذای سفارش داده شده را در منزل یا محل کارتان گرم کرده و سپس میل کنید.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/