طرح فاصلهگذاری اجتماعی در کارگاههای تولید موادغذایی چگونه است؟
طرح فاصلهگذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در کارگاههای تولید موادغذایی از سوی ستاد پیشگیری و مراقبت از کرونا اعلام شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گام دوم مبارزه با ویروس کرونا در طرح فاصلهگذاری اجتماعی در کارگاههای تولید موادغذایی اعلام شد.
بخشی از دستورالعملهای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در کارگاههای تولید موادغذایی بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است:
- رعایت فاصله یک تا دو متر بین کارکنان رعایت شود.
- در صورتی که مواجهه چهره به چهره ناگزیر باشد باید در حداقل زمان ممکن صورت پذیرفته و حداقل فاصله یک متر رعایت شود.
- کارکنان با یکدیگر از جمله دست دادن با یکدیگر پرهیز کنند.
- استفاده از سیستم تهویه مناسب و یا باز گذاشتن پنجرههای مجهز به توری
- کاهش مواجهه چهره به چهره کارکنان و استفاده حداکثری از تلفن و شبکههای اجتماعی
- ضرورت استفاده از محافظ یا شیلدهای محافظتی (پلاستیکی یا شیشهای) برای میز صندوقدار و پیشخوان فروش در صورت فروش در محل توزیع و عرضه
- پرداخت پول فقط از طریق الکترونیکی انجام شود.
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصلهگذاری اجتماعی در کارگاههای تولید مواد غذایی مواردی را بهمنظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از:
- کلیه قفسهها و میزکار و میز سرویس بهطور مستمر بعد از پایان هر شیفت کاری که در دسترس مشتری و شاغلین قرار گیرند.
- کلیه تجهیزات در زمان عدم استفاده در داخل قفسه و یا کابینت در نگهداری شود و از نگهداری در خارج قفسه یا کابینت خودداری شود.
- وسایل نظافت پس از هر بار استفاده گندزدایی شود.
- ظروف حاوی مواد ضدعفونیکننده دستها با پایه نگهدارنده به تعداد مناسب در سالن و سرویسهای بهداشتی تعبیه شود.
- کلیه شیرینیها در قنادیها و شیرینیفروشیها بایستی در داخل قفسه و ویترین و یا یخچالهای در رؤیت مشتری نگهداری شود.
- مواد غذایی بهصورت روباز و بدون پوشش مناسب از جمله آجیل و تخمه و موارد مشابه آماده به مصرف در تمامی مراکز فعال عرضه نشوند.
انتهای پیام/ ۴۱۰۵
انتهای پیام/