دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مرداد 1399 - 22:33

آموزش درست کردن انواع پیتزا بدون نیاز به فر در خانه

چگونه بدون فر پیتزا درست کنیم ؟ آموزش طرز تهیه انواع پیتزا بدون نیاز به فر در خانه، امروزه کمتر کسی پیدا می شود که علاقه به پیتزا  نداشته باشد در اینجا طرز پخت انواع پیتزا در خانه و بدون فر و با تابه  را برای شما توضیح داده ایم.
کد خبر : 502519
پیتزا-1.jpg

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا امروزه کمتر کسی پیدا می شود که علاقه به پیتزا نداشته باشد در اینجا طرز پخت انواع پیتزا در خانه و بدون فر و با تابه  را برای شما توضیح داده ایم .


پیتزا مخلوط بدون فر


مواد لازم: خمیر پیتزای آماده  4 عدد/ ژامبون گوشت یا مرغ (خرد شده)   نیم کیلو/ پنیر پیتزا 1 بسته/ رب گوجه فرنگی  4 قاشق غذاخوری/ پودر آویشن 1 قاشق مرباخوری/ قارچ برش زده  400 گرم/ فلفل دلمه ای خلال شده   4 عددمتوسط/ پیاز حلقه ای برش زده   1 عدد درشت/ روغن مایع   4 قاشق سوپ خوری/ سرکه سفید  2 قاشق غذاخوری/شکر 2 قاشق غذاخوری


دستور پخت پیتزا مخلوط بدون فر


اول رب گوجه فرنگی را به همراه شکر و سرکه دریک تابه کوچک با روغن تفت میدهیم تا رب سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود


بعد کف 4 عدد تابه را که به اندازه خمیر پیتزا باشد چرب کنید و خمیرها را در آنها پهن کنید. بعد با سس آماده شده روی سطح خمیر را کاملا بپوشانید. سپس پیاز های حلقه شده را به همراه فلفل دلمه ای، قارچ و ژامبون روی خمیر ها بچینید و برروی آنها کمی پودر آویشن بپاشید.


و در مرحله آخر پنیر پیتزا را روی مواد بریزید. در تابه ها را ببندید و بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا خمیرها به آرامی پخته و طلایی رنگ شوند و پنیر پیتزا روی پیترا ذوب شود.


پیتزای آماده شده را بعد از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر سرو کنید و برش بزنید.


طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون فر


طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ بدون فر


مواد لازم: سینه مرغ  : ا عدد /خمیر آماده :2 عدد/قارچ :400 گرم/پنیر پیتزا :500 گرم/فلفله دلمه ای :1 عدد/سیر :1 حبه/آویشن :2 قاشق غذاخوری/فلفل سیاه :1 قاشق غذاخوری/سس کچاپ :1 قاشق غذاخوری


دستور تهیه پیتزای مرغ و قارچ  


ابتدا سینه مرغ به همراه مقداری آب و ادویه داخل ظرفی گذاشته  تا خوب پخته شود و بعد از آن مرغ را خارج کرده و ریش ریش کنید.


قارچ و فلفل دلمه ای را خرد کنید و ابتدا قارچ را درون تابه ای ریخته و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم و سپس فلفل را به آن اضافه میکنیم


ابتدا مقداری روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خمیر آماده را درون تابه قرار می دهیم تا مقداری تفت داده شود،  تابه ای که انتخاب می کنید ضخیم باشد


سپس سس کچاپ را به تمام نقاط خمیر پخش می کنیم و سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و بعد مواد را روی پنیر ریخته و در آخر دوباره پنیر روی مواد می ریزیم. در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و حدود 45 دقیقه بعد پیتزا مرغ و قارچ آماده است و می توانید نوش جان کنید.


طرز تهیه پیتزای سوسیس بدون فر


مواد لازم: خمیر پیتزا 1 عدد/سوسیس :1 عدد بزرگ/فلفل دلمه ای :1 عدد/سس کچاپ :1 قاشق/آویشن :1 قاشق/ پنیر پیتزا :200 گرم


دستور تهیه پیتزای سوسیس بدون فر


درون تابه  ای ضخیم مقداری روغن می ریزیم و خمیر پیتزا را درون آن کمی تفت می  دهیم. سس کچاپ را با قاشق روی خمیر پخش می کنیم البته می توانید از سس های مخصوص دیگر نیز استفاده کنید. پنیر را روی خمیر پیتزا می ریزیم و خوب پخش می کنیم.


سوسیس را به قطعات مناسب خرد کرده و روی خمیر می ریزیم و سپس فلفل دلمه ای که به صورت حلقه ای برش داده ایم را اضافه می کنیم و در آخر آویشن را روی خمیر می ریزیم


سپس تابه را روی شعله کم قرار می دهیم تا خوب پخته شود و بسته به میزان شعله تایم آماده شدن متغیر می باشد ولی حدودا بین 30 الی 45 دقیقه طول می کشد.سپس می توانید آن را برش زده و نوش جان کنید


طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر


طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون فر


مواد لازم پیتزای پپرونی: پپرونی :200 گرم/پنیر پیتزا :200 گرم/قارچ :2 عدد متوسط/فلفل دلمه ای :چند برش کوچک/خمیر پیتزا :1 عدد/سس کچاپ :1 قاشق غذاخوری/گوجه و زیتون :برای تزیین


دستور تهیه پیتزای پپرونی تابه ای


برای تهیه این پیتزا ابتدا پپرونی، قارچ و فلفل دلمه ای را خوب برش زده و کنار می گذاریم


کمی روغن درون تابه ای مناسب ریخته و خوب روغن را داغ می کنیم و سپس پپرونی برش زده شده را به آن اضافه میکنیم و مقداری تفت میدهیم تا کمی سرخ شود .سپس پپرونی را از تابه خارج می کنیم


قارچ های برش زده شده را درون تابه ریخته و کمی تفت میدهیم و بعد فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و دوباره مدتی تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود.


در این مرحله نوبت آماده کردن خمیر پیتزا است که باید آن را با مقداری روغن درون تابه گذاشته و کمی تفت می دهیم تا مقداری رنگ آن عوض شود.سپس سس کچاپ را روی آن ریخته و خوب پخش می کنیم.


سپس نصف پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و پخش می کنیم و بعد از آن پپرونی، فلفل دلمه ای و قارچ را روی پنیر ریخته و برای تزیین آن از گوجه و زیتون استفاده می کنیم و در آخر نصف دیگر پنیر را روی مواد می ریزیم


تابه را روی شعله کم می گذاریم و درب تابه را حتما می گذاریم و بعد از 30 الی 45 دقیقه بسته به شعله گاز پیتزا پپرونی شما حاضر است و می توانید میل بفرمایید.


طرز تهیه پیتزا پیراشکی


طرز تهیه پیتزا پیراشکی در خانه


پیراشکی به صورت های مختلف و مواد متفاوت پخته می شود در این مطلب شما را با دو نوع روش پخت پیتزا پیراشکی آشنا می کنیم


مواد لازم : 3 لیوان آرد/  2 قاشق مرباخوری  مایه خمیر فوری/ روغن یک دوم لیوان/ یک قاشق مرباخوری نمک/ یک قاشق غذاخوری شکر/ شیر به مقداری که خمیر یک دست  طرز تهیه ی خمیر پیراشکی


همه مواد را با هم مخلوط کرده شیر را در حدی اضافه کنید که خمیر یک دستی شود و آن را کمی ورز بدهید، خمیر نباید به دست بچسبد و همچنین نباید سفت شود و 2 ساعت به خمیر استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود.


در این فاصله مایه داخل پیراشکی را درست کنید


طرز تهیه پیتزا پیراشکی


مواد لازم پیراشکی پیتزا: به مقدار لازم  پنیر پیتزا/ یک پیمانه قارچ/ دو عدد فل فل دلمه ای کوچک/ 4 عدد سوسیس


 ابتدا فلفل دلمه ای ها را خرد کنید و داخل تابه ای تفت بدهید سپس سوسیس های خرد شده را اضافه کنید و کمی سرخ کنید و در آخر قارچ را اضافه کنید و با حرارت زیاد تفت بدهید که قارچ ها آب نیاندازند. و در آخر نمک و فلفل را به سلیقه ی خود اضافه کنید و تفت بدهید وروغن اضافی این مواد را بریزید.


خمیر پیراشکی را روی صفحه ای صاف کنید به هر اندازه دوست داشتید اما هرچه کوچکتر باشد بهتر است. سپس روی آن کمی سس قرمز بریزید و پخش کنید.


 کمی از لبه های خمیر و نصف خمیر چیزی نریزید و بعد کمی پنیر پیتزا و از مواد سرخ شده بریزید و دوباره روی آن پنیر پیتزا بریزید و نیمه ی دیگر خمیر را روی آن برگردانید و لبه های خمیر را بچسبانید. سپس داخل سینی فر چرب شده بچینید.


روی آن یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران آبکرده را هم بزنید و با قلمو روی پیراشکی ها بمالید و داخل فر قرار بدهید. اجازه بدهید زیر آن کمی سرخ شود و خمیرتان بپزد و در آخر روی آن را روشن کنید تا طلایی شود می توانید قبل از قرار دادن درفر روی آن کنجد بریزید


برای تهیه پیتزا پیراشکی بدون فر مانند روش بالا آماده کنید و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. در این روش لزومی به مالیدن رومال ندارید.


نکاتی برای تهیه پیتزا پیراشکی


برای پخت پیتزا پیراشکی می توانید پنیر پیتزا را حذف کنید


به جای درست کردن خمیر پیراشکی می توانید از خمیر پیتزا آماده استفاده کنید و حتی می توانید از خمیر جادوئی که قبلا آموزش داده ایم استفاده کنید


برای پخت مواد میانی پیتزا پیراشکی می توانید آن ها را به صورت جداگانه تفت بدهید و آن ها را به صورت لایه ای روی خمیر پیراشکی بچینید


برای تهیه پیتزا پیراشکی می توانید از گوشت ریش شده یا گوشت چرخ کرده و مرغ هم استفاده کنید.


طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر


طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر


مواد لازم:آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه/خمیرمایه 1/2 قاشق چایخوری/شکر 1 قاشق غذاخوری/آب گرم 1/2 پیمانه/نمک به مقدار کافی/سس کچاپ 6 قاشق غذاخوری/سس فلفل 1 قاشق چایخوری/پودر تخم گشنیز/روغن زیتون به مقدار کافی/سوسیس یا تاپینگ دلخواه


برای تهیه پیتزا تابه ای از یک ماهیتابه گود دردار استفاده کنید. بهتر است تابه زیاد بزرگ نباشد. اگر پیتزای بزرگی درست کنید برگرداندن خمیر کار دشواری خواهد بود و ممکن است خمیر بشکند پس تا جای ممکن سایز پیتزا را کوچک انتخاب کنید. حتی میتوانید  به جای دو پیتزا، سه پیتزای مینی با این مواد درست کنید. در ادامه طرز تهیه پیتزا تابه ای را مرحله به مرحله با عکس مشاهده میکنید.


برای تهیه خمیر پیتزا تابه ای ابتدا آب گرم (نه داغ) با دمای حدود 40 درجه را در کاسه بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را داخل آب بریزید و مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند. بعد از این مدت باید آب کف کرده باشد که نشان میدهد خمیرمایه به عمل آمده است. در غیر این صورت تاریخ انقضای خمیرمایه شما گذشته و دیگر قابل استفاده نیست.


حال، آرد، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد اضافه کنید. با یک قاشق چوبی هم بزنید تا مواد به خورد هم رفته و خمیر ایجاد شود. روی سطح تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. به دستتان هم آرد بزنید و 5 دقیقه خیلی خوب خمیر را ورز بدهید تا نرم و یکدست شود. کف کاسه ای را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر ورز داده شده را در آن قرار دهید. روی کاسه را بپوشانید. آن را بین 2 تا 4 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ور بیاید.


برای تهیه سس پیتزا، سس کچاپ را با سس فلفل و تخم گشنیز مخلوط کنید


خمیر پیتزا را دو قسمت کنید و هر کدام را به شکل دایره به ضخامت حدود 1 سانت پهن کنید. مراقب باشید که خمیر پهن شده حتما از سایز تابه مورد نظر کوچکتر باشد. با انگشت اشاره، لبه های خمیر را به کف دست دیگرتان فشار دهید تا لبه های خمیر کمی برجسته شود و حالت دیواره ای دور تا دور آن ایجاد شود. با چنگال کف خمیر تعدادی سوراخ ایجاد کنید.


تابه را روی شعله متوسط قرار دهید و کف آن یک قاشق غذاخوری روغن سرخکردنی بریزید. تابه را بگردانید تا روغن به همه نقاط آن برسد. حال خمیر را به آرامی طوری در تابه قرار دهید که سمت دیواره دار آن رو به پایین در تماس با تابه باشد.


بعد از چند دقیقه خمیر شروع به برآمده شدن میکند. وقتی این اتفاق افتاد، خمیر را برگردانید و سس را وسط آن بریزید و داخل قسمت برجسته (دیواره خمیر) پخش کنید. نیمی از پنیر موزورلای رنده شده را روی آن بریزید. سپس سوسیس یا تاپینگ دلخواه خود را روی آن بچینید و در آخر بقیه پنیر را اضافه کنید. اگر از موزورلای تازه استفاده میکنید تکه های پنیر را با کمی فاصله روی پیتزا بچینید. برای تاپینگ پیتزا تابه ای میتوانید از مواد مختلف استفاده کنید. مثلا سوسیس و بیکن یا فلفل، قارچ و ذرت برای پیتزای گیاهی


از کناره خمیر کمی روغن زیتون داخل تابه اضافه کنید. در حد نصف قاشق چایخوری روغن زیتون هم روی پیتزا بریزید. سپس درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود. هر چند دقیقه در تابه را بردارید تا مایع جمع شده در درب روی پیتزا نریزد.


بگذارید پیتزا تابه ای 8-10 دقیقه روی شعله متوسط کم بپزد و آماده سرو شود. در صورتی که از آرد سبوسدار کامل برای تهیه خمیر استفاده کردید بلافاصله بعد از ذوب شدن پنیر آن را از روی شعله بردارید و سرو کنید.


نکته های تهیه پیتزا تابه ای


برای تهیه خمیر پیتزا تابه ای میتوانید به جای آرد سفید از آرد سبوس دار هم استفاده کنید. در این صورت 1 قاشق بیشتر روغن زیتون استفاده کنید


میتوانید برای عطر بهتر مقداری برگ ریحان خرد شده هم به سس پیتزا اضافه کنید.


هرچند این پیتزا بدون فر هم میتواند تهیه شود، در صورت تمایل میتوانید آن را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید


طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ


طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ


مواد لازم برای ۴ نفر: قارچ ۲۵۰ گرم/پیاز بزرگ ۱ عدد/سینه مرغ ۵۰۰ گرم/ادویه کاری به اندازه کافی/فلفل دلمه ای بزرگ ۱ عدد/سس گوجه فرنگی به اندازه کافی/پنیر پیتزا و خمیر پیتزا به اندازه کافی/نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی


طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ


برای تهیه پیتزا قارچ و مرغ ابتدا خمیر پیتزا را آماده می کنیم و می گذاریم تا ور بیاید.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت زیاد تا زودتر به جوش بیاید و بعد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم


زمانی که آب به جوش آمد سینه مرغ و پیاز را با هم داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به طور کامل پخته شود


پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه از پخت سینه های مرغ کمی نمک به آن اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم و سینه ها را با کفگیر از قابلمه بیرون می آوریم ودر آبکش قرار می دهیم تا خنک شوند. ( آب مرغ را می توانیم نگهداری کنیم و با آن سوپ تهیه کنیم. )


آن وقت سینه ها را روی تخته آشپزخانه ریش ریش می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز می شوییم و داخل آن ها را خالی می کنیم و نگینی خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.قارچ ها را نیز با دستمالی نمدار تمیز کرده و سریع آبکش می کنیم و حلقه حلقه برش می زنیم و با قلم مو آشپزخانه کف تابه ای را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را در داخل تابه می ریزیم و فلفل دلمه ای ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها سبک شوند.


مرغ های ریش شده را نیز می افزاییم و ادویه ، نمک ، فلفل سیاه نیز روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت تابه را بر می داریم ولی همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم زیرا تابه داغ است.


خمیر پیتزا را با حداکثر ۲ سانتی متر قطر آن روی سینی فر پهن می کنیم و روی آن را با وردنه مرتب و هم سطح می کنیم


روی خمیر را با سس پیتزا کاملا پوشش می دهیم و مواد داخل تابه را با قاشق روی خمیر می ریزیم تا کاملا از مواد پوشیده شود و در آخر روی مواد کمی آویشن می پاشیم.سینی را داخل فر قرار می دهیم و فر را روشن می کنیم


روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه پیتزا آماده شود. زمانی که خمیر پیتزا پخت یعنی ۲۰ دقیقه پس از گذاشتن پیتزا داخل فر،سینی فر را بیرون می آوریم و در آخر پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و مجددا سینی را داخل فر قرار می دهیم


تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر پنیر نیز روی مواد آب شود و پیتزای خیلی خوب و خوش طعمی داشته باشید.پس از پخت ۳۰ دقیقه پیتزا و آب شدن کامل پنیر پیتزا،سینی فر را بیرون می اوریم و پیتزای داغ تازه را با سس قرمز نوش جان کنید.


پیتزای خوشمزه بدون نیاز به فر


پیتزا از آن دسته غذاهایی هست که با وارد شدن آن به سفره ما ایرونی ها خیلی زود خودش را در دل خیلی ها باز کرد و برای یکبار هم شده وسوسه چشیدن و امتحان کردن این فست فود پنیری را به ما داده است! برای درست کردن این غذای ایتالیایی الاصل که ما نیاز به فر و در موارد حرفه ای و سنتی به تنور داریم.


اما ممکن است گاهی دسترسی به فر نداشته باشیم و اتفاقاً دلمان هوس پیتزا کرده باشد، فقط کافی است یک شعله ملایم گاز داشته باشیم چون خیلی راحت می توانیم در خانه یک پیتزای بدون فر را به کمک یک ماهی تابه درست کنیم.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب