دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1399 - 09:18
زارعی خبر داد؛

اخذ مجوز نخستین نشریه علمی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از اخذ مجوز نخستین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی در این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 501315

حامد زارعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ورامین اظهار کرد که در راستای اجرای برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک نخستین نشریه علمی و تخصصی صنایع غذایی با موضوع کشاورزی و امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی مورد موافقت کمیسیون تخصصی نشریات علمی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.


وی افزود: این موضوع در ابلاغیه‌ای از سوی اداره‌کل امور پژوهشی و پروژه‌های تحصیلات تکمیلی علوم، مهندسی و کشاورزی  به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اعلام شده است.


بیشتر بخوانید:


مجوز نشریه علمی- تخصصی تحولات نوین در مدیریت و حسابداری صادر شد


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با توضیح اینکه اعضای هیئت تحریریه این مجله متشکل از اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها هستند، تصریح کرد: در آینده نزدیک این مجله تخصصی با عنوان «فرآوری و ایمنی مواد غذایی» منتشر می‌شود.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب