دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 تير 1399 - 19:49

اعضای فراکسیون روحانیت مجلس مشخص شدند

سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس گفت:  با اشاره به جلسه عصر امروز فراکسیون روحانیت مجلس گفت: این فراکسیون با اساسنامه جدید شکل گرفت با توجه به اینکه آمار روحانیت در مجلس یازدهم نسبت به دوره قبل دو برابر شده و تعداد نمایندگان روحانی از 16 نفر به 32 نفر ارتقاء یافته است.
کد خبر : 500331
1.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، احد آزادیخواه با اشاره به جلسه عصر امروز فراکسیون روحانیت مجلس گفت: این فراکسیون با اساسنامه جدید شکل گرفت با توجه به اینکه آمار روحانیت در مجلس نسبت به دوره قبل دو برابر شده و تعداد نمایندگان روحانی از 16 نفر به 32 نفر ارتقاء یافته است.


وی ادامه داد:از لحاظ کمی و کیفی افرادی در این دوره فراکسیون روحانیت مجلس حضور دارند که دارای سابقه نمایندگی، کار کشوری، فعالیت فرهنگی هستند و گرد هم آمدند تا فراکسیون روحانیت مجلس آغاز به کار کند.


آزادیخواه با اشاره به انتخابات هیئت‌رئیسه فراکسیون روحانیت مجلس افزود: در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید رضا تقوی با اجماع آراء رئیس فراکسیون روحانیت مجلس یازدهم شد.


وی افزود: آقایان محمدرضا میرتاج‌الدینی و حسن نوروزی به ترتیب به عنوان نایب‌رئیس اول و دوم، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمانفر و حجت‌الاسلام‌والمسلمین شجاعی علی‌آبادی به عنوان دبیر اول و دوم و بنده نیز به عنوان سخنگوی فراکسیون انتخاب شدند.


فعالیت فراکسیون روحانیت فراصنفی و مردمی است


سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس عنوان کرد: در این دوره مجلس پیش‌بینی می‌شود که فراکسیون با قوت و قدرت بهتری نسبت به دوره‌های قبل کار خود را انجام دهد چون از نظر فکری، نگاه اعتقادی و سیاسی بین اعضا تعامل جدی وجود دارد.


وی تصریح کرد: فراکسیون روحانیت در مجلس به طور جدی تصمیم دارد تا در مسائل مختلف کشور مانند معیشت مردم، اشتغال و تنگناها، نیازهای اساسی مردم ورود پیدا کند و فراکسیون روحانیت تنها جنبه صنفی نداشته باشد.


آزادیخواه تأکید کرد: فراکسیون روحانیت صنفی نیست بلکه فراکسیونی فراصنفی و تمام مردمی به عنوان جمع افرادی است که خود را مدیون انقلاب و مردم می‌دانند.


وی بیان کرد: اعضای فراکسیون روحانیت قرار است از تمامی ظرفیت‌های مجلس برای حل مسائل و مشکلات مردم استفاده کند.


سخنگوی فراکسیون روحانیت مجلس در خصوص رویکرد این فراکسیون در زمینه طرح‌ها و لوایح بیان کرد: در حوزه بیانیه‌ها و اعلام موضع‌ها فراکسیون روحانیت حتماً ورود خواهد کرد و در بحث رأی وزرا و مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی قطعاً این فراکسیون حالت انفعالی نخواهد داشت.


وی ادامه داد:در حوزه طرح‌ها و لوایح فراکسیون روحانیت مجلس بی‌تأثیر نخواهد بود و طبیعتاً هم در حمایت از طرح‌ها و لوایح پیشنهادی و هم در رد یا تأیید یا در ابداع آن اثرگذار خواهد بود و دخالت خواهد کرد.


آزادیخواه خاطر نشان کرد: فراکسیون روحانیت مجلس در صورتی که در حوزه قانون‌گذاری کشور خلائی احساس کند قطعاً ورود پیدا خواهد کرد.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب