دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 تير 1399 - 11:52
در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین انجام شد؛

اجرای طرح خود‌ارزیابی آزمایشگاه‌ها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا گفت: «طرح خود‌‌ارزیابی آزمایشگاه‌ها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم با مشارکت کارشناسان مربوط در این واحد دانشگاهی اجرا شد.»
کد خبر : 498339
c4f1a5b5-a959-443a-b875-d9860aab4700.jpg

عبدالمجید موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ورامین درباره اجرای  طرح خود‌ارزیابی آزمایشگاه‌ها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم اظهار کرد: «این طرح هم‌زمان با آغاز امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت کارشناسان و مسئولان مربوط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک اجرا شد.»


وی گفت: «این طرح در اجرای مواد دو و سه آیین‌نامه رتبه‌بندی و ارزیابی مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری صورت گرفته است.»


سرپرست معاونت پژوهش و فناوری واحد ورامین-پیشوا افزود: «امتیاز‌گذاری بر اساس مستقل بودن فضای آزمایشگاه‌ها از فضای آموزشی، سطح تخصیصی فضا، امکانات دستگاهی، آموزش کارشناسان فعال در آزمایشگاه و تعداد نیروی انسانی شاغل در بخش کارشناسی با توجه به پست‌های سازمانی، میزان درآمد از محل خدمات آزمایشگاهی به همراه میزان بودجه پژوهش  هزینه شده در یک سال تحصیلی از مهم‌ترین ملاک های طرح خود‌ارزیابی و رتبه‌بندی است.»


موسوی اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با برخورداری از امکانات مناسب توانسته بیش از ۸۰ درصد از امتیازات تخصیصی را جذب کرده که در مقایسه با سایر آزمایشگاه‌های همجوار در شرایط مناسب قرار دارد.»


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب