اجرای طرح خودارزیابی آزمایشگاهها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم
عبدالمجید موسوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ورامین درباره اجرای طرح خودارزیابی آزمایشگاهها و مرکز تحقیقات فناوری غذای سالم اظهار کرد: «این طرح همزمان با آغاز امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت کارشناسان و مسئولان مربوط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک اجرا شد.»
وی گفت: «این طرح در اجرای مواد دو و سه آییننامه رتبهبندی و ارزیابی مراکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی توسط حوزه معاونت پژوهش و فناوری صورت گرفته است.»
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری واحد ورامین-پیشوا افزود: «امتیازگذاری بر اساس مستقل بودن فضای آزمایشگاهها از فضای آموزشی، سطح تخصیصی فضا، امکانات دستگاهی، آموزش کارشناسان فعال در آزمایشگاه و تعداد نیروی انسانی شاغل در بخش کارشناسی با توجه به پستهای سازمانی، میزان درآمد از محل خدمات آزمایشگاهی به همراه میزان بودجه پژوهش هزینه شده در یک سال تحصیلی از مهمترین ملاک های طرح خودارزیابی و رتبهبندی است.»
موسوی اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با برخورداری از امکانات مناسب توانسته بیش از ۸۰ درصد از امتیازات تخصیصی را جذب کرده که در مقایسه با سایر آزمایشگاههای همجوار در شرایط مناسب قرار دارد.»
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/