شمارش معکوس آغاز فعالیت سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، علیرضا سایبانی در حاشیه شورای مدیریت فعالیت دانشبنیان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد از تصویب طرح سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیج فارس و دریای عمان در شورای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و اظهار کرد: «این سرا بهزودی فعالیت خود را آغاز میکند و نقطه عطفی در تاریخ هرمزگان خواهد بود و موجب رونق صنعت این استان خواهد شد.»
وی هدف از راهاندازی این طرح را بهبود صنایع غذایی دریایی و فراوردههای مبتنی بر منابع دریایی دانست و افزود: «سرای نوآوری علوم و فنون دریایی خلیجفارس و دریای عمان علاوه بر توسعه علمی و فناوری در حوزه پژوهشی، موجب توسعه و رونق اقتصادی در استان و کشور خواهد شد و این نوید را میدهد که دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان پا به عرصه صنایع دریایی بگذارد.»
تمرکز بر بهبود و امنیت صنایع غذایی با رویکرد شیلاتی محور
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فعالیتهای این سرا با برنامه و هدفمند طراحی شده است، گفت: «این طرح در چند فاز اجرا میشود که فاز نخست آن بر بهبود و امنیت صنایع غذایی با رویکرد شیلاتی محور متمرکز خواهد بود.»
سایبانی استان هرمزگان را استانی با ظرفیت و غنی از منابع زیستی دریایی عنوان کرد و اضافه کرد: «دریا یکی از نعمتهای بزرگ خداوند است که دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان میتواند با فعالیتهای دریامحور علاوه بر حفظ و رعایت استانداردهای زیستمحیطی با رویکرد احیا و حفظ زیستگاهها و ذخیرهگاههای آبزیان با حرکت در محور رونق تولید و ایجاد اشتغالزایی رضایتمندی مردم را نیز به ارمغان آورد.»
وی اضافه کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی این ظرفیت و توانایی را دارد که برای حل مسائل و مشکلات جامعه با تکیه بر تخصص و تعهد با اجرای طرحهای کارآمد و مفید بتواند با بهرهگیری از نیروی متخصص خود روحیه امید و نشاط را با حفظ آیندهنگری و توسعه همهجانبه در جامعه حفظ کند.»
به گزارش آنا، پیشبینی میشود با توجه به دایربودن رشتههای بیولوژی دریا، شیلات و محیطزیست در مقاطع مختلف و برخورداری از اعضای هیئت علمی مرتبط و تماموقت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس این سرا بتوان در مدتزمان کوتاهی ظرفیتهای مغفول مانده دریا را به فعل مبدل کند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/