چاقی احتمال بروز «گل مژه» را افزایش میدهد
دکتر ابوالفضل کسایی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا دیابت و چاقی را یکی از عوامل مستعد کننده بروز گل مژه و شالازیون دانست و گفت: غدهای بنام «میبومین» در جدار پلک وجود دارد که مسئول ترشح چربی است که این امر باعث میشود اشک چشم با تاخیر تبخیر شود و چشم دچار خشکی نشود.
رئیس بخش پلاستیک و ترمیمی بیمارستان فارابی، افزود: چاقی، دیابت، افزایش کلسترول موجب افزایش میزان ترشح چربی و افزایش فعالیت غده میبومین میشود در نتیجه میزان چربی بیشتری در پلک ترشح میشود و دهانه بین مژهها بسته میشود و چربی در بین لایههای پلک تجمع مییابد و موجب بروز گل مژه و شالازیون میشود.
وی یادآور شد: افرادی که دچار چاقی، دیابت، افزایش کلسترول، قند خون و چربی هستند باید به گل مژه توجه زیادی داشته باشند و اگر بیش از حد معمول به گل مژه مبتلا شدند برای بررسی بیشتر به متخصص غدد مراجعه کنند زیرا ممکن است به دیابت مبتلا شده باشند.
کسایی اظهار کرد: مصرف زیادی شیرینیجات و شکلات نیز موجب تجمع گلوکز به شکل چربی در بدن میشود که این مساله نیز میتواند موجب افزایش ترشح چربی و فعالیت غده میبومین شود و فرد را در معرض ابتلا به گل مژه یا شالازیون قرار دهد.
انتهای پیام/