دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 ارديبهشت 1399 - 02:04

طرز تهیه زولبیا خانگی ویژه ماه مبارک رمضان در ویکی آنا

یکی از شیرینی های پر طرفدار ماه مبارک رمضان بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شود مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود.
کد خبر : 484508
zooolbia-shakhe-2221414253-890x527.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تهیه زولبیا به دو بخش خود زولبیا و شربت مخصوص زولبیا تقسیم میشود که در ادامه هر دو مورد را توضیح خواهیم داد. شربت زولبیا برخلاف بامیه نباید سرد شود. به همین خاطر ۱۰ دقیقه قبل از آماده کردن زولبیا، شربت آن را درست می‌کنیم.


مواد لازم برای تهیه زولبیا



  • نشاسته: ۱۲۰ گرم معادل ۱ لیوان (2 سانت بالای لیوان خالی باشد)

  • ماست غلیظ پرچرب: نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم

  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

  • روغن مایع: 1 قاشق چای‌خوری

  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری

  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری


طرز تهیه زولبیا
۱- نشاسته را با ماست غلیظ پرچرب حل می‌کنیم تا نشاسته کاملاً نرم شود.
۲-یک قاشق غذاخوری گلاب را با دو قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده، یک قاشق چای‌خوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری آردبه موادمان اضافه می‌کنیم.
۳- با همزن ۵ تا ۷ دقیقه کاملاً مواد را با هم می‌زنیم تا از حالت سفتی دربیاید و رقیق‌تر شود. در حین به هم زدن نصف قاشق چای‌خوری بکینگ پودر هم به مواد اضافه می‌کنیم.
۴- حالا روی ظرف را می‌پوشانیم و ۳ الی ۴ ساعت در محیطی گرم مواد را قرار می‌دهیم.



مواد لازم برای شربت زولبیا 



  • شکر: یک لیوان 

  • آب: یک سوم لیوان

  • گلاب: دو قاشق غذاخوری

  • آب‌لیمو: نصف قاشق چای‌خوری

  • زعفران: به مقدار کم

  • گلوکز مایع: نصف قاشق غذاخوری هل: چند عدد


طرز تهیه شربت زولبیا
۱- یک لیوان سرخالی شکر را داخل قابلمه‌ای کوچک ریخته و یک‌سوم لیوان آب را به آن اضافه می‌کنیم.
۲- دو قاشق غذاخوری گلاب داخل آن می‌ریزیم.
۳- نصف قاشق چای‌خوری آب‌لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و کمی مواد را به هم می‌زنیم تا شکر حل شود.
۴- زیر شعله گاز را روشن می‌کنیم و پس از روشن شدن شعله، دیگر مواد را به هم نمی‌زنیم و صبر می‌کنیم مواد شروع به قل زدن بکند. بعد از اینکه شروع به کف کردن کرد، زیر آن را کم می‌کنیم. با یک برس آغشته به آب‌لیمو دور قابلمه را تمیز می‌کنیم تا شکرهای جامانده حل شود.
۵- بعد با یک قاشق چک می‌کنیم تا ببینیم شکر حل‌شده است یا نه. ۶' زمانی که شکر حل‌شده بود، مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع را به مواد اضافه می‌کنیم تا شربت زولبیا آماده شود. هم می‌زنیم تا گلوکز باز شود و زمانی که باز و حل شد زیر شعله را خاموش می‌کنیم.



آماده کردن زولبیا با شربت
۱- زولبیاها را داخل ظرف شربت ریخته و در آن را می‌بندیم. داخل یک ماهی‌تابه کوچک به‌اندازه دو سانت روغن ریخته و می‌گذاریم تا داغ داغ شود.
۲- روغن زولبیا حتماً باید داغ شود. به‌صورت دایره‌های تودرتو مواد را داخل روغن داغ می‌ریزیم تا سریع فرم بگیرد و سرخ شود. هر دو طرف را سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ شود و می‌ریزیم داخل شربتی که درست کردیم.
۳- زولبیا ۵ الی ۱۰ ثانیه باید در داخل شربت بماند و سریع آن را خارج می‌کنیم.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب